Citat:
Ursprungligen postat av xlntd
ha ha .... min farmor bojkottade mobiltelefonen också ;-)
...går du in under sekretessinställningar så finns det en klickbar blå länk: "Hantera synlighet hos tidigare inlägg"
"Om du använder det här verktyget kommer innehåll på din tidslinje som du har delat med vänners vänner eller offentligt att ändras till Vänner. Tänk på att personer som taggats och deras vänner eventuellt kan se de här inläggen också.
Du har alltid möjlighet att ändra målgruppen för enskilda inlägg. Då går du bara till inlägget du vill ändra och väljer en annan målgrupp."
men det löser inte hans problem, det begränsar synlighet bara för offentliga och vänners vänner inlägg