Annonsera på Flashback

Det är klart att ni ska göra det! Vill ni boka, få offert eller har frågor om möjligheterna att annonsera så är det bara att kontakta oss på följande adress: annonsFLASHBACK@flashback.se

Var din annonsering visas

Flashback har ett mycket brett ämnesspektrum, och du väljer själv i vilket eller vilka forum du önskar att annonsera. Exempelvis Litteratur, Fotboll eller Bostad, hem och trädgård. Flashback har över 300 forum, indelade efter lika många ämnen.

Du har kontroll över din kampanj

Du kan när som helst lägga till, pausa eller byta ut annonserna i din kampanj. Genom ett eget användarverktyg, kan du själv välja var och när dina annonser ska visas.

Var tredje svensk använder Flashback

Flashback är en av Sveriges mest välbesökta webbplatser, och enligt rapporten "Svenskarna och Internet", utförd av Internetstiftelsen, besöktes Flashback 2018 av var tredje (33 procent) svensk internetanvändare. Här finns något för alla.

Svenskarna och internet 2018 (PDF)

Målgrupp

Undersökningen visade att fler män (40 %) än kvinnor (26 %) använder Flashback, och så ser det ut i alla åldersgrupper. Vanligast är det bland män mellan 26 och 35 år, där 60 procent använder Flashback. Från 56 år blir det allt mer ovanligt att hitta Flashback-användare. Det är något vanligare bland landsbygdsbor (35 %) än stadsbor (28 %) att använda Flashback. Användningen samvarierar med hushållsinkomst. Det är vanligare att använda Flashback bland de med den högsta hushållsinkomsten på över 750 000 kr per år (45?%), än bland de med de lägsta inkomsterna på upp till 150 000 kr per år (27 %).