Qken!
Det här är ju helt åt Norge!
Jag har ett par olika g-mail som jag använder till lite olika saker och om jag är inloggad på en som jag inte är reggad på youtube vill skiten bara att jag ska signa upp och INTE kolla på något...
Knappt några rekommenderade klipp eller "nya" klipp att slökolla på.
Varför vill skiten att jag ska gå in och kolla kanaler?
Kanaler som inte ger någon information om vad de innehåller utan bara har ett namn och en bild på någon brud eller snubbe.
Varför rekommenderar de mig att kolla in det
här eller det
här?
Jag vill inte kolla in olika kanaler jag vill kolla klipp och om de är bra så kanske jag kollar in kanalen. För mig är det ganska ointressant att se vem som har lagt upp något om jag inte ens vet vad som lagts upp...
Finns det någon som har koll på varför de har gjort detta?
Bra där Youtube!