• 17 868 online
  • 1 179 558 medlemmar
  • 60 905 003 inlägg
2015-09-02, 07:00
  #13
Medlem
Ake.Jimmiesson666s avatar
Dagens journalister ser det uppenbarligen som sin livsuppgift att jaga och hänga ut systemkritiker och invandringskritiker. Expressen i vanlig ordning värst av alla. Om man skriver under pseudonym så finns det ju skäl att anta att personen vill vara anonym, fattar inte att dom inte bara kan respektera detta och ge fan i tanten.
Citera
2015-09-02, 07:00
  #14
Medlem
undrande1s avatar
Haha vilken äckelkärring skriver skit om folk i åratal. Sen törs hon inte ens kommentera det när anonymiteten försvunnit. Oral galvanismen slog nog ut frontalloben på henne 1991.
Citera
2015-09-02, 07:03
  #15
Medlem
Enbart det faktum att man ger uttryck för impopulära åsikter är faktiskt inte tillräckligt för att hängas ut på det här sättet.

Jag har också gett uttryck för impopulära åsikter (ja, i alla fall här i Norrbotten). Det har bland annat ledit till att en korrupt kommunpolitiker inom kort (peppar, peppar!) kommer att åtalas för mutbrott. Det hela nämndes för övrigt i en artikel i Expressens systertidning för bara några dagar sedan. Ska jag också hängas ut på det här sättet? Skulle en sådan uthängning ha något annat syfte än att tysta mig och avskräcka andra från att uttrycka impopulära åsikter?
__________________
Senast redigerad av Northlander 2015-09-02 kl. 07:25.
Citera
2015-09-02, 07:04
  #16
Medlem
Ååååhh ifall dessa ÄCKEL skulle komma och knacka på min dörr för att jag skrivit "fel" saker på internet så skulle jag ta en kökskniv och MATA IN DEN I HALSEN PÅ FITTAN som "intervjuar" medan kamermannen filmar
Citera
2015-09-02, 07:05
  #17
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av undrande1
Haha vilken äckelkärring skriver skit om folk i åratal. Sen törs hon inte ens kommentera det när anonymiteten försvunnit. Oral galvanismen slog nog ut frontalloben på henne 1991.

Ja, fy fn. För så beter ju inte du dig...
Citera
2015-09-02, 07:10
  #18
Medlem
undrande1s avatar
Hoppas kärringen får ett helvete utan dess like.
Citera
2015-09-02, 07:15
  #19
Medlem
vanarts avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ANNIKA HAMRUD, Expressen/Bonnier
Den nya tekniken har inneburit mycket fantastiskt för demokratin. Men att kunna möta sina motståndare ansikte mot ansikte är en förutsättning för ett rimligt samtal.
Man kan verkligen fråga sig om det är demokratiskt att avslöja någon som valt att vara anonym? Är det inte en demokratisk rättighet att få vara anonym? Med vilken rätt anser sig Bonniersfären med Expressen i spetsen inte bara definiera utan även "tjäna som demokratins väktare" och röja identiteter? Med vilken rätt anser sig Bonniers hänga ut och förfölja politiska motståndare?

Vi får ha i åminne att Expressen gjorde hembesök hos kommentatorer på alternativmedias kommentarsfält. I samarbete med den sk researchgruppen, en grupp mer eller mindre kriminella vänsterextremister med kopplingar till våldsvänstern i AFA, RF, Expo osv. som uttalat "att vi är Stasi 2.0" och "våld är jätteroligt", Bonnierkontrollerade person- och företagsregistret Bisnode avslöjades skribenters identitet. De besöktes i hemmet likaså deras familjer och vänner, identiteter publicerades i Expressen utdrag ur kommentarer, namn, bild, ort, befattning och arbetsplats. Arbetsgivare kontaktades och folk tvingades på eller avskedas. Allt gjordes för att förstöra kommentatorernas liv. Så går det när man inte har samma politiska åsikter som Bonniers.

Det finns all anledning att börja ifrågasätta Bonniers roll i det demokratiska samhället. De har stor kontroll över medialandskapet, de har byggt upp/köpt enorma databaser med känsliga uppgifter om privatpersoner och företag, de samarbetar med den kriminella våldsvänstern som kallar sig själv "Stasi 2.0" vilket antyder att de ser på sig själva som en underrättelsetjänst. De använder metoder som gränsar till hot men som inte kan åtalas för. Bonniersfären har under lång tid utvecklats till att bli en stat i staten och ett stort hot mot demokratin. Är det så det ska vara Sverige?
Citera
2015-09-02, 07:16
  #20
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av undrande1
Hoppas kärringen får ett helvete utan dess like.

Ja, för man kan ju inte hålla på och sprida åsikter som inte är godkända. Fram med högafflarna!

Kan inte ni på expressens och DNs redaktioner sluta förstöra bra diskussioner. Vi vanligt folk skyr er redan, era beteenden här gör inte saken bättre.
Citera
2015-09-02, 07:17
  #21
Medlem
Vad alla beter sig irrationellt nu för tiden!!? JC hade ju upplagt för smash genom att i sin krönika beskriva sig som ett offer, alla sympatier med henne. Sen väljer hon att lägga ut Orrenius telefonnummer och helt plötsligt blir hon ju själv en jävla pajas! - why!?
Då ligger plötsligt sympatierna hon journalisterna som hängs ut, de har möjlighet att spinna vidare på hur "hatiska" dessa bloggare är och få sympatierna hos sig. Då väljer dom stt istället outa en person med hemlig identitet och framstår istället som riktiga jubelidioter - why!?!
Citera
2015-09-02, 07:19
  #22
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av PiusXIII
Denna "Julia Caesar" verkar vara väldigt bra på att utmåla sig själv som ett offer. Först ett offer för "oral galvanism". Sedan "elallergiker". Slutligen ett offer för invandringen och invandrarna som kommer till Sverige och lever på bidrag. Själv har hon varit förtidspensionerad sedan 49, möjligen efter en psykiatrisk diagnos baserad på de "sjukdomar" hon trott sig lida av?
-Åfan så Expressen /DN jagar inte bara mot fysiskt handikappade utan även mot psykiskt sjuka.."Hitler kom tillbaka,allt är förlåtet."
Citera
2015-09-02, 07:24
  #23
Medlem
undrande1s avatar
Kul eftermäle för toktanten :-).
Citera
2015-09-02, 07:24
  #24
Medlem
okok1s avatar
Man hänger inte ut pedofiler, våldtäktsmän, mördare. Men har du fel åsikter så hängs du ut oavsett position i samhället. Senaste jag bevittna var en professor som hade uttryckt sin åsikt på internet. En åsikt är alltså tillräckligt för att hänga ut någon. Skrämmande. Detta händer i Sverige 2015.

Det läskigaste med detta är att ingen verkar bry sig. Som att det vore normalt för en journalist att göra. Är det verkligen jobbet en journalist ska ägna sig åt? Jag trodde vi levde i en demokrati där allas åsikter är välkomna. Men tydligen ska man straffas hårt av media för att man tycker annorlunda.

Detta är så jävla sjukt...
__________________
Senast redigerad av okok1 2015-09-02 kl. 07:31.
Citera