Uhm, skulle föra över bitcoins till min plånbok (använder standardprogrammet). Blocktransaktionen är inte över, men det kommer upp att jag har pengar så jag skickar det jag har till min "målplånbok" (ni vet vart

), dit jag vill ha pengarna. Ser snart att det är min gamla (!) mängd ifrån förra veckan som magiskt dykt upp och som jag skickat igen. Ops.. lär väl försvinna tänker jag när transaktionen är klar.
Transaktionen blir färdig, jag skickar de "nya" pengarna och jag loggar in på hemsidan dit jag skickat pengarna och blir minst sagt paff.....
Nu finns min nya mängd....och min gamla mängd (igen!) i "målplånboken". Antar att man inte kan ha sådan här tur att kan komma undan med detta så hur fan ska jag göra och vad har hänt?
Finns pengarna på "målkontot" på riktigt eller kommer det bli massa fel när de används? Hur får man bort dem i så fall, för vill ju veta hur mycket jag har på riktigt att spendera? Ska jag skicka tillbaka dem alla till plånboken så de kanske "rättas"?
Typ använt detta två gånger innan så är skitförvirrad.....
Ska man kontakta någon? isf vem?