Det enda som händer när du trycker på "Forward" är att du får välja vilka du ska skicka meddelandet vidare till. När du valt vilka vänner du ska skicka det till, och tryckt på "Send" (eller något liknande), så kommer du sitta där och tänka: "Nähä...? Hände ingenting?", samtidigt som du vidarebefordrat samma idiotiska meddelande du nyss fått, till de vänner du valda när du tryckte på "Forward".
Så jävla sjukt att folk går på detta, om och om och om igen...
Du gjorde rätt som frågade innan du förhastade dig!
Men jag blir ändå lite kallsvettig när jag tänker på hur otroligt blåsta många människor är.