Citat:
Ursprungligen postat av thesys
En nybörjarfråga. I mina händelser står det "Förnamn Efternamn har taggat två foton av dig". Men när jag går in på den personens profil så ser jag inga foton som har med mig att göra. Ska tillägas att jag är vän med den personen. Jag fattar inte...
Hände både mig och min flickvän igår kväll, och mig nu i morse igen. Klickade på aviseringen och kom till news-feeden på startsidan.
Har flera vänner på FB som postar detta i sina statusar:
Citat:
Nytt virus på FB med dina bilder! Det säger du har blivit taggad i en bild, vill att du ska klicka på en länk för att se den. Då hackas datorn & alla dina konton inklusive BANK & andra säkra konton. Det förstör din DATOR. När intrång i dina comp, det skickar e-post till dina vänner att berätta att de har taggats i bilder & startar processen igen. Var snäll och posta brådskande!!
Jojo, visst är det nog bra överdrivet, men vad försiggår?