• 39 013 online
  • 1 203 035 medlemmar
  • 62 253 244 inlägg
2013-09-27, 11:32
  #1
Medlem
talgoxens avatar
Fanny driver en av Sveriges största feministbloggar. Hon är kommunist och studerar pol.kand. vid Uppsala Universitet.

http://www.arsinoe.se/
Citera
2013-09-27, 12:13
  #2
Medlem
Rubrik01s avatar
Hon verkar vara rätt anarkistisk. Kallar polisen för vidrig när de skyddar SVP, vilket de enligt lagen är skyldiga att göra.

Hon generaliserar extremt mycket som de flesta andra unga med radikala åsikter gör. Hennes intellekt framstår ofta som ytters medelmåttigt.

http://www.arsinoe.se/att-inte-ta-st...-for-fortryck/
Citera
2013-09-27, 13:45
  #3
Medlem
Extra underhållande blir det när problemen och argumenten helt saknar logik eller förståelse för hur saker och ting fungerar.

Citat:
Varför vi envisas vid att nagla fast barnproduktionen vid kvinnors kroppar. Finns det ett enda bra argument till att vi inte ska se över andra möjligheter till att skapa barn, alltså ett argument som inte bygger på misogyni i stil med att det är ”vackert” när kvinnor lider för att barn ska skapas och liknande?

Vill Fanny inte skaffa barn uppmuntrar jag gärna henne att inte göra det.

Hela blogginlägget: http://www.arsinoe.se/vad-finns-det-...-barnafodande/
Citera
2013-09-27, 15:42
  #4
Medlem
Azzabrazzas avatar
En tråd som denna kommer med största sannolikhet enbart föda huvudrollsinnehavarens falska ego. Även negativ feedback är ett kvitto på att man har rätt. För sådan är narcissisten, vilket vi kan vara rätt försäkrade om är en stämpel Fanny med råge lever upp till. Fannys narcissistska strategi är rätt uppenbar och genomsyrar allt hon skriver i sina infantila inlägg. Allt som hotar hennes ego och krav på att växa upp tillskrivs det onda patriarkatet. Hennes egen roll är däremot, som offret för ondskan och därmed utan eget ansvar, är att upplysa resten av världen om hur världen fungerar. Grandios är bara förnamnet.
Citera
2013-09-27, 19:16
  #5
Medlem
Åströms blogg läser jag dagligen! Hennes texter är de enda som kan liva upp mig på morgonen och hon får en verkligen att tänka till
Citera
2013-09-27, 22:05
  #6
Medlem
Jugdishs avatar
Detta är ju lady dahmers efterträdare nu när hon tappat stilen. Fast detta sliddjur går ju ett steg längre. Enligt henne skall inte män få leva. Det är förtryck att vilja knulla som normala människor.


http://www.arsinoe.se/bortom-penetra...ken-som-vapen/
Citera
2013-09-27, 22:10
  #7
Medlem
Jugdishs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av SaligHund
Åströms blogg läser jag dagligen! Hennes texter är de enda som kan liva upp mig på morgonen och hon får en verkligen att tänka till
Jag håller med, det får en verkligen att tänka till hur sjuka människor som tillåts vara fria på våra gator.
Citera
2013-09-27, 22:11
  #8
Medlem
Kabeldragares avatar
Blir inte någon trött på att tracka på feminister nångång?
Tycker hon är skön. Håller inte med om allt men vad ska man göra.
Citera
2013-09-29, 12:39
  #9
Medlem
nutkjells avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Treb.Walker
Visst är sliddjuret efterblivet. Det är ju allmänt känt. Det mest roliga är att hon är så fruktansvärt ful. Man kan ju undra hur hennes kille laxsill ser ut.


http://www.direktpress.se/PageFiles/...i%20famnen.jpg


Finns det inte redan en tråd om fanny?
Citera
2013-09-29, 12:44
  #10
Medlem
vattenpipskamelens avatar
Sicken otur i genlotteriet hon verkar ha haft. Ful och dum är inte en rolig kombo. Hon kommer säkert vara arbetslös "och skylla på arbetsgivarna samt samhället såklart " men kommer snabbt hitta en plats som ledamot eller något för vänsterpartiet. Dock kommer hon aldrig få mycket plats i partiet(eller någonstans i allmänhet) då hon verkar vara helt blåst. Lite självkritik hade inte skadat för den tösen.
Citera
2013-09-29, 12:55
  #11
Medlem
DoktorEbbas avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Kabeldragare
Blir inte någon trött på att tracka på feminister nångång?
Tycker hon är skön. Håller inte med om allt men vad ska man göra.

Du måste komma ihåg att de flesta killar som hänger på flashback helt saknar kvinnliga vänner, eller något vettigt att göra om dagarna, så därför klankar de ner så mycket på feminister.
Citera
2013-09-29, 12:57
  #12
Medlem
det är väldigt intressant att läsa hennes blogg, även om jag tycker att hon är väldigt extrem så aktiverar det ens hjärna när man får läsa en sak ur ett annat perspektiv, speciellt för en sådan som mig som är lagd väldigt mycket åt höger.

det kan nog vara svårt för de flesta med en inställning som inte är öppensinnad, men är man det så förstår man en hel del.

sedan förstår jag inte varför ni anmärker hennes utseende, även om hon ser ut som en stereotypisk feminist, så påverkar det inte hennes intellekt ur någon aspekt.
Citera