• 29 414 online
  • 1 180 288 medlemmar
  • 60 946 092 inlägg
2001-06-09, 16:42
  #1
Medlem
Nedanstående verkar på något sätt bekant!

"Något jag trodde bara var galna konspirationsteorier förut, är jag nu helt övertygad om att det stämmer: USA landade aldrig på månen! Betrakta följande:

Trots att månen är ett "vakuum" så vajar den amerikanska flaggan stundtals kraftigt från bilderna vid "månlandningen". Detta är fysisk omöjligt att det skulle kunna ske på månen.

Enda ljuskällan på månen är solen. Trots det kan man se korsande skuggor från "månlandningen". Det är med en enda ljuskälla som solen fysiskt omöjligt. Med andra fanns det någonstans andra ljuskällor.

Vid ett antal fotografier då astronatuterna står med ryggen mot solen kan man se varenda liten detalj och text på framsidan av deras dräkter. Detta är också helt omöjligt, förutom då om de inte hade en stor strålkastare mot sig någonstans ( i en "studio").

De två sista åren innan den amerikanska "månlandningen" omkom 15% av NASA:s astronatuer i vanliga "olyckor". Dessa olyckor har fortfarande än idag inga logiska förklaringar. Många av dessa astronauter var sådana som offentligt hade kritiserat projekter och bl.a. yttrat sig om att det var ett omöjligt sådant.
Säkerhetschefen som bara något år innan "månlandningen" i en stor rapport dömde ut hela projektet och sa att det aldrig skulle leda till en färd till månen, omkom något senare i en mystisk "olycka", och hans rapport har sedan dessa aldrig återfunnits.

"Månfärden" passerade något som heter "van-allen" bältena, något som aldrig skett efter detta vid rymdfärder. Enligt rymdfysiker och vetenskapsmän hade en människa som passerat dessa bälten antingen dött av den enorma strålningen eller blivit extremt sjuk.
Arkitekten bakom kamerorna som satt fast på rymddräkterna, Jan Lundborg, menar att de fotograf-perfekta bilderna som "tagits på månen" är helt omöjlig att genomföra med hans kameror, eftersom det är fysisk omöjligt att hantera dom så väl i de rymddräkter de använde. När NASA konfronterats med dessa bevis har man aldrig
o.s.v., o.s.v., o.s.v.
Citera
2001-07-15, 14:06
  #2
Medlem
Har månlandningen skett?

Har människor varit på månen? Vad tror ni?

Jag såg en tv-dokumentär där det hävdades att månlandningen bara skulle vara bluff. Bl a så påstod man att det skulle vara livsfarligt att resa utanför ett "strålskyddsbälte" och att skuggorna på bilderna från månen visar att de måste haft tillgång till flera olika ljuskällor, när det i själva verket bara ska ha funnits en ljuskälla tillgänglig, solen.

Vad tror ni? Är det bluff? Vad skulle jänkarna ha tjänat på att ljuga om månlandningen?
Citera
2001-07-15, 22:25
  #3
Medlem
Har månlandningen skett?

Fel forum grabben!!
Citera
2001-07-15, 23:50
  #4
Medlem
Har månlandningen skett?

USA tjänade mycket på månlandningen, oavsett om den ägt rum eller inte.
USA kom genom denna ifatt och förbi Sovjet i kampen om rymden. Sovjet ledde med hästlängder fram till månlandningen ägde rum. Fram till den hade alla USA:s rymdprojekt varit misslyckade.
Folket började bli rädda för ryskt anfall från rymden och lugnades via månalndningen, dessutom stärktes den amerikanska konstlade patriotismen genom detta. Kort sagt, USA hade mycket att vinna på att fejka en månlandning.
Citera
2001-07-16, 00:34
  #5
Medlem
Har månlandningen skett?

” Fel forum grabben!!”.

Absolut inte fel forum, här diskuteras revisionism. Även revisionism om månlandningen.

Med vänlig hälsning

Moses.
Citera
2001-07-16, 08:23
  #6
Medlem
Har månlandningen skett?

Det är faktiskt 5 gånger USA har landat på månen!

Fem månlandningar att bestrida?!?

Ja, det är väl ungefär som med revisionismen där de bestrider verksamheten i de 5-6 olika förintelseläger som fanns!
Citera
2001-07-16, 15:06
  #7
Har månlandningen skett?

USA har fram till 1975 landsatt människor sex gånger på månaden. Se i lexikon under Apollo----

Eller är det fråga om förfalskade dokument,förfalskade foton, förfalskade filmer, förfalskade vittnesmål o.s.v.!!??!

Om det finns tvivlare till detta så är det
nog inte konstigt att det också finns tvivlare till Förintelsen

De måste nog också vara av samma skrot och korn, d.v.s allmänt rubbade.

Citera
2001-07-16, 23:07
  #8
Medlem
Har månlandningen skett?

"Meningslöst trams"!

Ja, det är en bra defintion på revisionismen!
Citera
2001-07-17, 09:39
  #9
Medlem
Har månlandningen skett?

Revisionism betyder ju historieomskrivning och att man undersöker om etablerade sanningar är sanna eller falska.
Andreas hur kan man säkert veta om en sten är från jorden eller från månen, de andra geologerna har ju inga referensexemplar som säkert kommer från månen. Jorden och månen bildades ju når jorden kolliderade med en mindre himlakropp för flera miljarder år sedan. Så den geologiska sammansättningen på jorden och månen är nog den samma. En jordisk sten som är befriad från allt organsikt material och som har en form som inte är gjord/slipad vatten och med en ovanlig sammansättning skulle nog funka. Jämnför diskusionen om Marsstenen vissa anser att den kommer från mars och innehåller rester av liv medan andra tvivlar på detta.
Detta forum behandlar inte enbart förintelsen av judar utan ALLA ifrågasättningar av etablerad historia.

Och att ryssarna inte sågade månlandningen kanske skedde i något utbyte genom att väst inte sågade någon Sovjetisk lögn.
Citera
2001-07-17, 10:52
  #10
Medlem
Har månlandningen skett?

"Men låt oss leka med tanken att det hade varit en 'Förintelsehistoria'. Då hade 'bevisen' för månlandningarna bestått i 'vittnesmål' från ett gäng mytomaner som bland andra absurditeter påstått att USA skickat 4000 rymdskepp till Månen, vart och ett med en besättning på 400 man i kapslar med volymen 4 kubikmeter. Och vittnesmål från andra som visserligen inget sett eller hört, men som kände en som hade hört av någon att en månlandning ägt rum. Någon avfyrningsramp gick inte att finna - utom en påstådd sådan som bestod av en grushög av obestämt ursprung. Inte heller skulle det finnas några som helst dokument som visade att den amerikanska regeringen hade ett rymdprogram eller att någon budget anslagits för ett sådant program. Slutligen skulle det inte finnas några som helst ritningar eller andra tekniska beskrivningar av raketer, rymdkapslar, navigeringsutrustning etc. och när man undersökte de mineraler som påstods vara hämtade från Månen visade det sig att de lika gärna kan var hämtade från Kolmården."

Japp, och det avgörande dokumentet som utgjorde beviset för en plan av denna sanslösa färd, stod det att finna något helt annat, men det snack som handlade om en "vanlig" rymdfärd var uppenbart bara kodord för den sanslösa färden, det fattar väl vem som helst?

Citera
2001-07-30, 15:57
  #11
Har månlandningen skett?

"USA tjänade mycket på månlandningen, oavsett om den ägt rum eller inte.
USA kom genom denna ifatt och förbi Sovjet i kampen om rymden. Sovjet ledde med hästlängder fram till månlandningen ägde rum. Fram till den hade alla USA:s rymdprojekt varit misslyckade."

När du säger att USA:s rymdprogram har varit misslyckade ända fram till månlandningen kan man enkelt dra slutsatsen att du inte har en aning vad du talar om.
USA hade en trög start eftersom de blev tagna på sängen när den första ryska sateliten SPUTNIK 1 4:e oktober 1957 och SPUTNIK 2 (med hunden Laika, som dog) 3:november samma år plötsligt befann sig i rymden. Under denna period hade USA problem med sina uppskjutningar, men 31:e januari gick USA med i rymdkapplöpningen genom att skjuta uppn deras första satelit, Expolrer 1.
Jurij gagarin blev den första människan i rymden 12:e april 61. Han sköts upp med en Vostok raket som tidigare misslyckats med fyra av sju tester. Man kan verkligen förstå hur ivriga Sovjet var att vinna kampen när de sätter sina egna kosmonauter liv på spel. Endast tre veckor efter Gagarins historiska färd skickas, amerikanen, Alan Shepard ut i rymden med Mercury programet.
Den 18:mars 65 gjorde ryssen Alexei Leonov sin första rymdpromenad med Voshod 2. Bara tre veckor tidigare hade en Voshod kapsel exploderat i rymden, men det spelade ingen roll... sovjet skulle vara först.
Amerikanaren ED White gjorde USAs första rymdpromenad 3:e juni samma år med det andra Gemeni uppdraget. Gemeni var den den första datastyrda rymdfarkosten.
1966 dog Sovjets Chefkonstruktör Sergej Korvaljev och det ryska rymdprogramet tvärstannade. Sovjet gjorde inga bemmanade färder på över yvå år medan Gemenis tio uppdrag, som var förberedande inför månlandnigen gick nu ikapp Sovjet.

Nu hade båda länderna byggt sina månraketer som än idag de största raketerna som har byggts. Sovjets månraket misslyckades vid samtliga uppskjutningar, medan Satunn V fungerade prefekt.
December 68 sköts den första Saturn V mot månen med Apollo VIII och det blev den första månomsegligen. Rysslans som ännu inte klarat av att skjuta upp sin raket gav upp projektet eftersom det höll på att kväva rymdprogramet ekonomiskt.
Men Apollo IX testades månlandaren för första gången i jordens omlopp och med Apollo X gjordes det en sista övning med månlandaren i månens omlopp.

Apollo XI lanade på månen 20:e juli 1969 med austronauterna Neil Armstrong och svenkättlingen Edvin "Buzz" Aldrin.
Det har totalt gjorts sex månlandningar och tolv amerikaner har gått på månen.
Apollo XI blev den fösta, Apollo XIII fullgjorde aldrig uppdraget utan tvingades återvända hem och Apollo XVII lämnade måden dec 1972 och sedan dess har det varit livlöst där!"Jorden och månen bildades ju når jorden kolliderade med en mindre himlakropp för flera miljarder år sedan."

Detta är endast en av MÅNGA teorier hur månen hamnade i jordens omlopp. Än idag har man inte kunnat fastställa med all säkerhet hur det gick till.hur kan man säkert veta om en sten är från jorden eller från månen, de andra geologerna har ju inga referensexemplar som säkert kommer från månen.

I månstenarna har man hittat molekyriaka sammansättningar som inte finns i någon sten här på jorden. Och man kan vara rätt säker på att våra geologer har studerat det mesta som finns här på jorden.


Vill ni veta något mer... fråga bara!!!
MVH

Viljem Soba
Citera
2001-07-30, 16:18
  #12
Medlem
Har månlandningen skett?

Det finns väl ingen vettig människa som betvivlar dom amerikanska månlandningarna. Men det finns människor som på samma sätt som tvivlarna till denna vrider och vänder på alla dokument, källor och vittnesutsagor och alltså trots en ytterst handfast bevisning betvivlar det mesta beträffande Förintelsen. Så visst har dessa dårar likheter.
Citera