Citat:
Ursprungligen postat av kazino
Verkar inte fungera, det jag vill göra är att ställa in så bara mina vänner ser min logg, och övriga ska ej se den ??
Förstår inte trycker på allt möjligt men verkar inte fungera.
lättaste är att i din "uppdatera status" ruta bredvid "skicka" knappen, exakt bredvid till vänster att klicka på den och välja "vänner".
då är det bara vänner som ser dina inlägg, inga andra.
sekretess är inte ändrad, den är exakt som tidigare fast man kan välja mer tydligt nu. förut så visste man inte om vad man hade kanske för inställning och framför allt inte vad den som man själv ska skriva om man ska skriva i nån annans inlägg dennes sekretess.
dessutom nu så är det grymt enkelt med den gråa knappen till vänster om "skicka" föruppdatering att styra pubikt eller inte. perfekt om man har som twitter att man skaffar sig också följare i stället för vänner. eller tvärt om att bara nån av alla vännerna ska se nåt. typ skolkompisarna bara.
perfekt för en tonåring som inte vill avslöja allt för sina päron vilket har varit trist tidigare. ungarna har känt sig övervakade då päronen finns i samma forum.