2011-02-08, 23:22
  #4825
Medlem
Har en fråga.

Har märkt att en del av mina vänner inte kan se mer än hälften av alla bilder jag är taggad på. Bestämmer man inte själv över bilder man är taggad på eller är det personen som la upp bilden som gör det? Om en polare lägger upp en bild på mig så kan bara jag och han se bilden om vi inte har gemensamma kompisar?

Är de verkligen så de funkar eller ere nån bugg? tack på förhand.
__________________
Senast redigerad av volleh 2011-02-08 kl. 23:33.
Citera
2011-02-09, 02:31
  #4826
Medlem
Freedom Fighters avatar
Går det ställa in så att ingen kan lägga till en som vän eller skicka meddelanden/pokes till en om man inte sedan
tidigare är listade som vänner? Med andra ord - all kommunikation måste initieras av mig för att en vänrelation
ska kunna komma till stånd... (?)
Citera
2011-02-09, 06:11
  #4827
Medlem
raggarsvins avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Freedom Fighter
Går det ställa in så att ingen kan lägga till en som vän eller skicka meddelanden/pokes till en om man inte sedan
tidigare är listade som vänner? Med andra ord - all kommunikation måste initieras av mig för att en vänrelation
ska kunna komma till stånd... (?)
Ja, du kan ställa in så att en som inte är vän med dig bara kan se ditt namn och profilbild om det är det du vill. Det gör du i Sekretessinställningar sen Visa inställningar, första länken.
Citera
2011-02-09, 13:16
  #4828
Bannlyst
Någon som vet om man kan starta en grupp med samma utseende som dom gamla grupperna? Facebook har ju gjort om grupper så dom är helt värdelösa nu. Kan tex inte ha något diskussionsforum, något album osv.. Alla flikar högst upp som fanns i den gamla layouten är borttagen och utbytt mot funktionen att bara kunna dela en länk, doc osv i taget som läggs upp på gruppens "wall"

Så vet någon om man kan skapa en grupp med dom gamla funktionerna?
Citera
2011-02-09, 13:30
  #4829
Medlem
kiwi22s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av volleh
Har en fråga.

Har märkt att en del av mina vänner inte kan se mer än hälften av alla bilder jag är taggad på. Bestämmer man inte själv över bilder man är taggad på eller är det personen som la upp bilden som gör det? Om en polare lägger upp en bild på mig så kan bara jag och han se bilden om vi inte har gemensamma kompisar?

Är de verkligen så de funkar eller ere nån bugg? tack på förhand.

Det beror på h*n som lagt upp bilden. Personen som lagt upp bilden har förmodligen ställt in så att bara dennes "friends" kan se bilderna. En del har friends of friends. Och i sådana fall kan dina vänner se bilder som du är taggad på hos människor som de inte är vän med.
Citera
2011-02-09, 14:59
  #4830
Medlem
paulie_walnutss avatar
Jag har problem med mitt Facebook-konto. Det är mycket konstiga saker som händer. Och det händer bara min sida.
Några exempel:

Om en vän postar något på min sida så dyker det upp på och jag kan läsa det. Men om jag uppdaterar sidan så försvinner det. Det senaste inlägget på min wall varierar då mellan två olika inlägg, ett som är en månad gammalt, och ett som är typ en vecka gammalt. Startar jag om webbläsaren så kan jag ibland få se det senaste.

Dessutom försvinner och återkommer kommentarer till foton på samma sätt.

Dessutom funkar inte notifications. De kan dyka upp efter 20 timmar.

Det verkar alltså gälla min sida, och inte mitt konto, eftersom min sida ser likadan ut för mina vänner som för mig.

Nån som haft liknande problem och vet vad det beror på?
Citera
2011-02-09, 17:11
  #4831
Medlem
Oakenshields avatar
Har lite liknande händelser här. Besvarade ett par vänförfrågningar igår, och trots att jag tar bort händelsen "är nu vän med..." från min logg återkommer den nästa gång jag går in där. Sådär håller det på, varenda gång.
Ingen större grej visserligen men ändå.
__________________
Senast redigerad av Oakenshield 2011-02-09 kl. 17:14.
Citera
2011-02-09, 18:53
  #4832
Medlem
Vuxenkos avatar
Då ingen svarar, så postar jag igen. Jag behöver eran hjälp!!

Har ett riktigt drygt problem nu. Sedan jag laddade ner facebook-appen till min iPhone (förra måndagen), så funkar inte mitt facebook som det ska. Det jobbiga är att alla andra kan logga in på sin facebook via min IPhone-app, men inte jag.

Sedan äre så att mitt facebook har blivit helt jävla cp sedan jag fick problem med iPhonen. Min logg har inte uppdaterats sedan i onsdags (en vecka), fast jag skrivit några statusar, kommenterat massa statusar osv. Står bara att det senaste jag gjorde var en sak i onsdags.

Någon som haft samma problem och fixat det? Eller någon som vet vad ska göra?
Citera
2011-02-09, 20:13
  #4833
Medlem
Letat inne på facebook som en idiot i 20 minuter nu men hittar inget. Så jag vänder mig till FB.

När man ska söka efter en person, så kan man ju skriva in deras hotmail-konto så kommer personen upp. Undrar ifall man kan ta bort det? Jag vill inte att folk ska kunna koppla ihop min facebookprofil med min msn.

tacksam för svar
Citera
2011-02-09, 21:05
  #4834
Medlem
kiwi22s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av dSpaz
Letat inne på facebook som en idiot i 20 minuter nu men hittar inget. Så jag vänder mig till FB.

När man ska söka efter en person, så kan man ju skriva in deras hotmail-konto så kommer personen upp. Undrar ifall man kan ta bort det? Jag vill inte att folk ska kunna koppla ihop min facebookprofil med min msn.

tacksam för svar

Byt email-adress på ditt konto?
Citera
2011-02-09, 21:20
  #4835
Medlem
Hejsan, Min flickväns facebook har fuckat ur totalt och skulle behöva eran hjälp.

När någon skriver ett inlägg till henne eller hon till någon annan så försvinner det efter 5 sek.

Någon som haft samma problem och som vet hur man gör?

Tack för svar!
Citera
2011-02-09, 21:40
  #4836
Medlem
Guzs avatar
Hej,

Företaget jag jobbar för skulle ta klivet in på Facebook, men datakillen öppnade en profil i vårt namn i stället för en företagssida.

Då jag påpekade det skapade han, i profilens namn, en företagssida.

För tillfället har vi alltså två sidor - en profil och en företagssida - vilket ju blir lite förvirrande. Jag har därför tänkt stänga ner profilen så att vi bara kör med företagssidan.

Problemet är att profilen på några dar redan har fått hyfsat med vänner (typ 400), så jag borde skicka ett meddelande till alla om att nu är det dags för er som inte redan gjort det att gå in och "gilla" företagssidan om ni vill se våra uppdateringar.

Nu till mina frågor.

Om jag släcker ner företagets fb-profil:

1) Kommer meddelandet jag skickat till profilens vänner (om att vi snart helt övergår till företagssidan) fortfarande att finnas i deras inboxar efter att profilen släckts ner?

och

2) Hur går det med företagssidan som ursprungligen skapades med profilen som administratör? Vi har naturligtvis sett till att vi nu också har administratörsrättigheter via våra personliga fb-konton, men finns det en risk att företagssidan släcks ner om företagets fb-profil, med vilken företagssidan alltså skapades, släcks ner?
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in