Citat:
Ursprungligen postat av fantamicke
En rätt jobbig sak är att folk "taggar" en på massa fylle bilder osv. Hur gör man så att ingen någonsin kan "tagga" en igen? Har verkligen försökt allt

Remove tag. Sen kan ingen tagga dig i samma foto igen.
Citat:
Ursprungligen postat av Guz
1) Kommer meddelandet jag skickat till profilens vänner (om att vi snart helt övergår till företagssidan) fortfarande att finnas i deras inboxar efter att profilen släckts ner?
2) Hur går det med företagssidan som ursprungligen skapades med profilen som administratör? Vi har naturligtvis sett till att vi nu också har administratörsrättigheter via våra personliga fb-konton, men finns det en risk att företagssidan släcks ner om företagets fb-profil, med vilken företagssidan alltså skapades, släcks ner?
1) Ja, men man kommer inte kunna klicka sig till profilen. DVS mailet kommer finnas men namnet är inte länkat.
2) Den kommer stå utan administratör. Vem som helst kan söka att bli administratör då. Och om ni nu är admins via era profiler är det lugnt. Sidan kommer ej att släckas ner.