En liten fråga...
Tidigare kunde man dölja sin lista över vänner från allmänheten, genom att bocka ur den rutan under inställningar för vänner och relationer, ungefär som i det
här exemplet som jag googlade fram.
Men sedan sidan uppdaterades, så verkar dock den funktionen ha försvunnit, men vet någon om det fortfarande finns något alternativ? Skulle vara bra att känna till.
Tacksam för svar!