2018-09-04, 20:45
  #1
Medlem
SnakePlissskens avatar
Här har ni nåt att konspirera om - vad har hänt med Arjen? Mördad? Kidnappad? Gått under jord? Trillat nerför ett norskt stup när han ”gått på tur”? Ritualmördad av norska hårdrockssatanister (höll på att glömma den..).. hursomhelst är jag övertygad om att ni ändå kan hitta på bättre teorier, tänk bilderberg, numerologi, pedofilringar och zionister så är ni nästan redan i mål!!

Arjen Kamphuis är cybersäkerhetsexpert och kollega med WikiLeaks grundare Julian Assange. Efter två veckors semester i Norge skulle han flyga hem till Nederländerna den 22 augusti – men kom aldrig till flyget.

Förra veckan, den 29 augusti, anmäldes han saknad av sina vänner hemma i Nederländerna, efter att ha uteblivit från jobbmöten.

Polisen har redan fått flera tips om att Arjen Kamphuis ska ha setts i Ålesund och andra platser på norska Vestlandet, men tipsen har inte lett till något.

Klicka inte här på källan: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a...en-i-nordnorge
det är nämligen Aftonbladet och då blir ni väl bara arga på mig...
__________________
Senast redigerad av SnakePlisssken 2018-09-04 kl. 20:52.
Citera
2018-09-04, 20:51
  #2
Medlem
GormDenGamles avatar
https://resett.no/2018/09/04/wikilea...ne-har-begynt/
Citera
2018-09-04, 20:54
  #3
Medlem
Säkert något mord ihopkokat av globalist ledarna, man måste ju röja allt som står i vägen för nya globalist ordern! Inte förvånad ifall det är CIA eller någon annan organisation som är med och har fått han att spårlöst "försvinna".
Eller kan det vara någon som av annan anledning har "tagit hand om honom", kanske någon som inte gillar något som wikileaks publicerat?
Citera
2018-09-04, 23:53
  #4
Medlem
Var hade han vandrat? Kanske vandrat in i Ryssland de är väl kompisar ryssarna o wikileaks?
Citera
2018-09-05, 09:42
  #5
Medlem
bravehs avatar
Om det funnits (?) en konflikt mellan assange och arjen så är det väl uppenbart att assange är beredd att göra vad som helst för att få behålla kontrollen över wikileaks.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback