• 35 175 online
  • 1 213 596 medlemmar
  • 62 606 436 inlägg
Svara
  • 1
  • 2
2013-06-24, 15:27
  #1
Medlem
Cultivators avatar
Hej. Ska berätta min historia om snus.

Bakgrund.
Man, 24 år, 178 cm lång, 82 kg.

Tidigare erfarenheter.
Alkohol, koffein, cociliana, nikotin i form av ciggaretter samt vattenpipa.


Nu till historien.
Jag är 24 år, hade snusat nån enstaka gång, då Kronan White Portion, vilket är gott enligt mig, lagom starkt och inte rinnande.

Jag var på en fest, hade klämt i mig nåra bärs, runt 5-6 st. En kille kom fram och erbjöd mig en prilla.
Snuset hette Oden Extreme Portion. Han sa att det var det starkaste han snusat, och jag, tuff som jag är tog en prilla. Kände ingenting efter 5 minuter och kallade honom kärring, då sa han, ta en till då!
Då sa jag: Ge mig två, jag är väl ingen kärring som du?"

Där satt jag med tre prillor Oden Extreme Portion uppkörda i käften. Hade vittring på livet.
Kan tillägga att vanligt snus har 0.75-0.85 % nikotinhalt, medan Oden Extreme Portion har 2.2 %. Lite starkare dvs.

Efter ytterligare 5 minuter, började jag känna av prillorna. Det brändes skapligt på tandköttet, men jag bestämde mig att härda. Salivet började rinna allt mer och mer, men jag sköljde ner det med mina bärs. Jag började känna mig varm och gick ut för att ta lite luft, rökte lite utav en polare som bjöd mig på en cigg. Värmen steg och jag kände att hjärtat slog lite hårdare. När jag sedan skulle gå in slog det till rejält och jag kände mig full på nåt sätt, tänkte väl, det måste vara bärsen.

Det hade nu gått 20 minuter, jag satt i en soffa och kände mig hur full som helst, välte ut ett ölglas och spillde ner en brud som blev lack och skällde ut mig. Jag uppfattade knappt vad hon sa, kände att det pulsera vid mina tinningar samtidigt som magen började kännas konstig. Jag skulle gå upp på toan, men när jag försökte ställa mig upp så ramla jag omkull rakt över ett bord som benen vek sig på. Som tur var, var det bara 5 pers i rummet, och de undrade bara vad fan jag höll på med och hjälpte mig upp. Jag skyndade in på toan, kände att den här rapen blir svår. Ölen var slut och salivet bara rann och rann, jag svalde allt mer då jag trodde att nån gång borde det ta slut.

När jag väl var inne på toan så satte jag mig ner och försökte andas, det snurrade till och jag ramlade ner på golvet igen. Jag kröp upp i deras badkar där jag sedan låg 20 minuter avsvimmad tills någon bankade på dörren, jag hade byxorna nere och var nu helt torr i käften, nerdregglad av snussaliv på min vita skjorta och mobilen visste jag inte var den var. När jag försökte resa mig upp ur badkaret så gled jag omkull och slog i bakhuvudet i kanten och svimmade av igen. Mina vänner bankade upp dörren och såg mig liggandes där, nerdregglad och blodig i bakhuvudet efter smällen. De hjälpte mig upp och beställde taxi hem åt mig (bodde 2 mil därifrån). En polare skulle hjälpa mig hem.

Efter 45 min kom taxin och jag mådde inte bättre. Snurrig, kändes som jag gick på kuddar och magen skrek av olycka och smärta. Halvvägs hem så kräktes jag i baksätet på taxin och han stannade bilen och tvingade mig och min polare att ge upp kontaktuppgifter då vi skulle få betala för rengöring. Min polare, snäll som han är sprang rakt ut i skogen och gömde sig medan jag blev kvar då taxichauffören höll fast mig, jag slog han på käften och försökte springa, men ramlade omkull över mina egna fötter och stupade rakt ner i diket med huvudet först och skar upp ett ögonbryn och fick skrapsår över hela ansiktet.

Där låg jag däckad, medan taxichauffören ringde polisen. Min vän hade sprungit genom skogen av förskräckelse hem till sig, ungefär sådär 12 km mitt i natten. Kan tillägga att han spelar aktivt fotboll och har bra kondition.

Jag vaknade till när de lastade in mig i ambulansen, väl då fick jag spotta ut snusen, då de hade varit kvar i käften under ett antal timmar. Väl framme på sjukhuset sydde de ihop mig och jag fick ligga kvar över natten. Dagen efter så fick jag kallelse till polisen angående misshandel och försök till smitning av taxiresa samt rengöring.

Ni kan ju tänka ut resten, inget fängelse eller nåt, men väntan på domstol nu känns riktigt fint!

Om ni ska testa snus, testa inte Oden Extreme Portion, iallafall inte tre stycken prillor. Brudarna tycker inte om er mer för det, tro mig.

Vad har ni för erfarenheter av Oden Extreme Portion?
Citera
2013-06-24, 15:37
  #2
Medlem
Varför spottade du inte bara ut dem i början när du började må dåligt?
Citera
2013-06-24, 15:37
  #3
Medlem
Zorgons avatar
Haha det var en riktigt bra rapport. Har själv snusat grov lös i 6år tidigare och även fast jag tar och fyller käften nu med snus så skulle jag aldrig bli som en liten fjortisbrud.
Citera
2013-06-24, 15:39
  #4
Medlem
mongozs avatar
Har snusat i ca. 6 år och testat denna Oden Extreme en gång. Jag tyckte bara det var jävligt äckligt.
Citera
2013-06-24, 15:41
  #5
Medlem
Vurres avatar
Haha dagens bästa ! =D När jag gick på gymnasiet ramlade jag omkull i klassrummet efter att ha försökt snusa en halv dosa. nej fyfan för snus !
Citera
2013-06-24, 15:52
  #6
Medlem
Det jag reagerade på var att dina polare beställde en taxi till dig när du blöder från bakhuvudet? haha
Citera
2013-06-24, 15:57
  #7
Medlem
Det är för mig helt oförståeligt hur man kan reagera sådär av nikotin.

Jag får känslan av att det inte var snuset, utan ditt psyke som orsakade det här.
Citera
2013-06-24, 16:17
  #8
Medlem
psyDucks avatar
Hahaha Det här var nog lätt en av de absolut bästa rus rapporterna jag någonsin läst!

Snus - It's a hell of a drug!
Citera
2013-06-24, 16:19
  #9
Medlem
freshlemons avatar
Hade jag sett dig i skogen när du sprang från taxichauffören hade jag trott att du var ett troll.
Citera
2013-06-24, 16:19
  #10
Medlem
psyDucks avatar
Citat:
Ursprungligen postat av nummer10011
Det är för mig helt oförståeligt hur man kan reagera sådär av nikotin.

Jag får känslan av att det inte var snuset, utan ditt psyke som orsakade det här.

Har du hört talas om nikotin förgiftning?
Citera
2013-06-24, 16:31
  #11
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av psyDuck
Har du hört talas om nikotin förgiftning?
Givetvis är jag medveten om att man kan bli förgiftad av gift.

Att man mår illa, spyr och kanske till och med däckar är en självklar reaktion, men det idiotiska beteendet kan omöjligt skyllas på nikotinöverdos
Citera
2013-06-24, 16:54
  #12
Medlem
o djävlar så härlig rapport!!
Citera
  • 1
  • 2