• 45 828 online
  • 1 202 191 medlemmar
  • 62 207 844 inlägg
2005-05-02, 09:27
  #1
Medlem
Nemesis1s avatar
Kommer inte på något speciellt förutom att deja vu-upplevlser inträffar lite då och då för mig...
Citera
2005-05-02, 11:44
  #2
Medlem
Rebelxs avatar
Well.

En gång så var jag, mitt ex och en kompis till mig hos en tjejkompis och såg på lite film.
Rökte en jolle också.. iaf.
Sedan så känner jag mig iakttagen, och antagligen min kompis också för vi båda kollar bakåt samtidigt, och där står nån stor snubbe med nått vitt på ansiktet (typ jason om jag minns rätt).
Blev mycket rädd när jag inser att min polare såg precis samma sak.
Efter diverse kontroller att alla fönster o dörrar är låsta så vill jag minnas att vi vågade fortsätta att se på filmen.

En annan gång så kom jag hem nånstans ifrån. Lägger mina kingsize rizla på min bäddade säng när jag ska plocka fram lite godis som jag tänkte mecka ihop.
När jag sedan ska ta mina papper så finns de inte kvar, så jag börjar leta i mitt rum för nånstans måste de vara.
Efter ca 15min finkammande av mitt rum (inkl skaka av täcke, lakan etc) så ligger papprena prydligt på sängen.
Tror inte jag rökte efter det...

Nu kommer någon observant person här se att hashish varit inblandat i åtminstone den första händelsen, men vågar nog påstå att det inte har något med saken att göra.
Om jag ensam skulle sett det så skulle jag kanske tänkt att så var saken.
Citera
2005-05-02, 15:59
  #3
Medlem
Untouchable_Es avatar
En kväll så hade jag fest i min farmors hus (vårt hus nu dock), på kvällen så hörde jag fotsteg i trapporna och antog att det var en kille som tidigare smällt av i duschen som var påväg hem. Jaja tänkte jag, då får jag väl gå ner och låsa dörren efter honom. När jag öppnar sovrummsdörren och ska gå ner för trapporna så märker jag att det är helt kolsvart och när jag kommer ner och ska låsa dörren så märker jag att den är låst.

Nu vart jag lite skrajj eftersom att det inte var nån i huset förutom jag och dörren var låst. Då går jag tillbaka och försöker somna om. Efter ett par minuter så hör jag fotsteg som går uppför trapporna och genom övre hallen. "wtfw00t!?" tänker jag och öppnar dörren, och ingen är där.


En annan riktigt skum sak som hände en gång var att jag och min gamla flickvän låg och sov i min säng. Helt plötsligt blir det som en orkan inne på rummet och vi båda vaknar av det sjuka oljudet! Vad det var har jag absolut ingen aning om, alla fönster var stängda så det var inget korsdrag heller. Vi båda satte oss upp i sängen helt skräckslagna och då började det rinna tårar nerför mina kinder, det var som om jag grät fast utan orsak.


En till sak som mest var skön att vara med om var att nån vecka efter att jag försökte ta mitt liv så drömde jag att min farmor (som dog två veckor efter mitt försök) sa åt mig nåt i stil med, "X gör inget dumt nåmer, jag är på ett bättre ställe nu tillsammans med din farfar och någon annan (kom inte ihåg vem mer hon sa att hon var med)". Tror att hon även sa nåt om att hon vakade över mig. När jag vaknade upp efter den drömmen så kände jag mig rätt lugn. (Min farmor var den mamma jag aldrig haft).
Citera
2005-05-02, 16:03
  #4
Medlem
Säkre Sammys avatar
När jag var liten så viste jag vad det var för folk som ringde före jag svarade och sade "hej #Namn#", hade oftast rätt... eller så hade jag kanske ensam som barn
Citera
2005-05-02, 16:10
  #5
Medlem
Untouchable_Es avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Säkre Sammy
När jag var liten så viste jag vad det var för folk som ringde före jag svarade och sade "hej #Namn#", hade oftast rätt... eller så hade jag kanske ensam som barn

Hmm... jäkligt intressant att du nämner det. Jag brukar oftast kunna känna på mig vem det är som ringer, fast det är oftast bara när det ringer till andra.
För mig måste det oftast vara svartsjuka inblandat.

Som exempel, en gång snackade jag med en tjejj som jag var kär i över telefon, plötsligt så ringde hennes mobil och då sa jag åt henne med lite nedstämd ton "nu är det XXX som ringer", och det stämde! Det var första gången den killen ringde till henne, men eftersom att jag var svartsjuk på honom eftersom att dom typ var intresserade av varandra så kunde jag känna på mig det. Det sved liksom till i magen när jag hörde ringsignalen. :\
Citera
2005-05-02, 17:14
  #6
Medlem
amfolyts avatar
För ett antal år sedan så hade jag åkt upp med famlijen till min fasters hus i norrland. Vi hade tänkt att stanna där i två veckor å ta det lite lungnt.

Det första dygnet verkade allt lungnt, men sedan började rätt mycket konstigt hända.

Det började med att vi satt å åt, helt plötsligt går stereon igång, inställd på finsk radio. Vi tyckte inte det var så jättekonstigt, då det kan hända att saker startar sig själva om de är inkopplade i ett el-uttag utan el, och man efter en tid kopplar på strömmen. Dock så var det några timmar sedan vi hade startat strömmer. Vi sket iaf i det och fortsatte äta tills när helt plötsligt radion startar igen, nu på en engelsk kanal och MYCKET högre volym. Vi kopplade ut skiten ur vägguttaget och använde den knappt mera.

Resten av dagen gick väl helt okay, inget mysko, förrän på natten.
Jag hörde massa skrapande ifrån övervåningen, undrade lite över va det kunde ha varit, lät riktigt konstigt. Min far hade också märkt detta ljud och kollat va det kunnat vara. På övervåningen fanns tre fotöljer som stod framför någon slags vrå-dörr. Fotöljerna stod vid tillfället då han undersökte saken framför dörren, han antod att det nog var något träd som skrapade på taket i vinden eller något liknande, men andra gången han hörde ljudet gick han och kollade runt på övervåningen, han märkte då att en av fotöljerna, den som skymt dörren till störst del nu stod framför en annan stol. De tre stolarna stod alltså tidigare på en rad, nu stod dem som ett L.

Eftersom han inte riktigt viste hur han skulle regaera på detta så lät han det helt enkelt att vara, gick till sängs och somnade.
På morgonen vid frukost bordet berättade han om nattens spektakel, både min halv-brorsa och jag hade även hört samma ljud.

Under dagen hände inte så mycket spektakulärt, vi åkte å badade i nån sjö.
När vi kommer hem skall jag upp och hämta en kamera lr nåt, jag märker då att fotöljerna flyttat sig igen, nu stod dem på en rad igen, fast omvänt 90grader, alltså mitt i rummet... Jag blev jävligt skrajj och hämtade snabbt kameran å sprang ner igen, frågade om någon hade flyttat fotöljerna, ingen hade rört dem, och dem stod som dem skulle innan vi stack å badade.

Vid detta tillfället började vi smått konstatera att det är något som inte är som det riktigt skall i detta huset.

Under natten som kom hände det som jag själv uppfattade som mest läskigt av alla grejjerna. I mitt rum fanns ett badrum i anslutning till just mitt sovrum, jag hade alltså märkt ifall någon skulle gå igenom mitt rum till toaletten.
Plötsligt hör jag hur toaletten spolar, jag blev jätterädd och satte mig upp i sängen. Jag kollade på toadörren hela tiden, ingen kom ut på minst en kvart.
Jag såg genom dörrgliporna att ljuset på toaletten var släkt.
Efter att jag hade sammlat mod för att kolla var det var så reste jag mig och gick mot toaletten.

När jag hade kommit fram till den stängda dörren greppade jag dörrhantaget och öppnade långsamt dörren. När dörren var helt öppen tände jag ljuset så såg jag att badkarsdrapperiet var draget runt badkaret, självklart var jag tvungen att dra undan det... I badkaret låg en död tant som var grön!!
Nej, själv klart gjorde det inte det, det fanns inte ens ett badkar i badrummet
Det fanns alltså ingenting i badrummet, toalocket var stängt.

Jag släkte på toan och gick till sängs igen. Vid den här tiden var klockan ca 0200.

Efter en tids sovande vaknar jag klockan 0600 på morgonen utav att jag hör att vattnet rinner på badrummet, jag kommer ihåg toa-grejjen och gick bara rakt in på toan. Där stod vattnet i handfatet på för fulla muggar, och det var jättevarmt.

Jag stängde av vattnet och gick till sängs igen. På frukosten berättade far att han hade hört fotsteg på övervåningen och även han hade hört vattnet på morgonen.

Min faster ringde lite senare på dagen och frågade hur det var med några gammla ull-mattor, det skall tydligen vara så att dem drar åt sig kvalster och så, så hon frågade om vi kunde ta å elda upp dem.

Sagt som gjort så hittade vi mattorna, lade dem utomhus och började elda på dem. Till en början tog det sig nästan, men det slocknade sedan snabbt. Vi försökte om och om igen, men det brann aldrig riktigt.
Efter ett tag hämtade vi brännvätska å skvätte ner mattorna, nu skulle det brinna, trodde vi...

Det var något konstigt med dessa mattorna, så vi slängde dem i en container istället.

På kvällen hände ingenting, det var tyst och alla sov gott.

På frukosten satt vi å snackade nån skit när vi helt plötsligt hör ett högt krash, vi sprang upp på övervåningen och fann där att en tavla hade trillat ner och var totalt demolerad.

Vi bestämmde oss för att åka hem igen, redan dagen efter.

Det hände en hel del konstigt i det huset, och tydligen har min faster även ha varit med om konstiga saker där...
Citera
2005-05-02, 17:31
  #7
Banned
GodAftons avatar
Jag har vid upprepade tillfällen upplevt att jag existerat frikopplad ifrån min fysiska kropp.
(OBS: Ej knarkrelaterat )
Citera
2005-05-02, 18:51
  #8
Medlem
lar_berts avatar
Något jag absolut inte kan förklara hände mig för ett halvår sedan. Jag hade precis sett
ett avsnitt av "Det okända". Det var den danska versionen, och jag tror att det var första
programmet. Om ni minns det där glasbordet som sprack. I alla fall så skulle jag gå på toa
mitt i natten och jag sträcker ut handen för att tända sänglampan - då tänds taklampan!
Visst, det kan ha varit glapp i någon kontakt kanske, men nu blir det spooky. Jag ser
att kedjan till takfläkten svajar och så går fläkten igång. Fläkten var avstängd och måste
knäppas på med en kedjeanordning.

Min farfar såg något underligt en gång för länge sedan. Mitt i vintern var det och han
står vid en landsväg. På långt håll hör han bjällerklang, som av hästar. Ljudet kommer
närmare. Klockan är väl 3 på eftermiddagen, så det är fullt dagsljus. Farfar spanar
uppefter vägen, men ser absolut ingenting. Han känner vinddraget från hästarna och släden,
men ser ingenting. När allt är över syns hovspår och spår efter slädmedar i snön.
Citera
2005-05-02, 21:04
  #9
Medlem
mng0s avatar
Pratade med min polare i telefonen och så kände jag hur hela telefonen luktade pirog så frågade jag vafan han åt och så åt han piroger
Citera
2005-05-02, 21:08
  #10
Medlem
colds avatar
Förlänge sen så hade jag en fv som var otrogen. Hon hade suttit och druckit marinella och sedan sugit av en snubbe! Jag vaknade upp mitt i natten och hade en sån jälva marinellasmak i käften, och dagen efter fick jag veta detta...Och jag visste inte vad hon skulle dricka. Skumt.

En annan VÄLDIGT sjuk grej så drömde jag en natt att han dog. ( ägaren till comvic osv, minns ej va han hette) och att jag var han son, och att jag skulle ärva honom. När jag vaknar på morgonen så hade han dött, Skumt
Citera
2005-05-02, 21:25
  #11
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av cold
Förlänge sen så hade jag en fv som var otrogen. Hon hade suttit och druckit marinella och sedan sugit av en snubbe! Jag vaknade upp mitt i natten och hade en sån jälva marinellasmak i käften, och dagen efter fick jag veta detta...Och jag visste inte vad hon skulle dricka. Skumt.

En annan VÄLDIGT sjuk grej så drömde jag en natt att han dog. ( ägaren till comvic osv, minns ej va han hette) och att jag var han son, och att jag skulle ärva honom. När jag vaknar på morgonen så hade han dött, Skumt

Vad hände med arvet?

Har inget sådär spooky precis men har en polare som alltid tänker exakt likadant som mig. Kan bli väldigt roliga skrattstunder åt det.
Citera
2005-05-02, 23:32
  #12
Medlem
colds avatar
Citat:
Ursprungligen postat av denkan
Vad hände med arvet?

Har inget sådär spooky precis men har en polare som alltid tänker exakt likadant som mig. Kan bli väldigt roliga skrattstunder åt det.


farsgubben hade inte med mig i testamentet. Ska nog slåss får att få en andel i tele2, syrran har ju roffat åt sig allt
Citera