• 27 115 online
  • 1 165 044 medlemmar
  • 60 152 809 inlägg
2012-10-20, 22:18
  #1
Medlem
Intelligenskvots avatar
http://www.exponerat.info

Intressant historia. Bland annat verkar man ha råkat ut för en infiltratör. "denna hen som då hade admintillhörighet manipulerade sidan och uppmanade hackergrupper att störa och attackera sidan."

"Hur står Exponerat politiskt? Exponerat är SD-vänlig, som alla borde förstått vid det här laget, därmed inte sagt att inte finns även små ljuspunkter i andra partiers idéer, eller hos andra partiers politiker. Men huvudfrågan om invandringen, asyl, migration och dess politik finns det endast ett riksdagsparti som vi ställer oss bakom."
http://www.exponerat.info/om-exponerat
Citera
2012-10-20, 22:55
  #2
Medlem
bautas avatar
Intressant det där med infiltratören. Man undrar givetvis vilka som låg bakom operationen. Vore kanske något för FB-folket att gräva i mer...

Är Exponerat en konkurrent till eller anhängare av avpixlat? De skriver, som du påpekar, att de stödjer SD, men finns det någon koppling till partiet på samma sätt som Ekeroth-falangen har på avpixlat?

Hursomhelst, det ser i alla fall vid första anblicken bättre ut än Sweden Confidential. Seriösare webdesign. Om de dessutom har slutat med tramset som ofta fanns på SweCon kanske man kan börja läsa lite oftare...
Citera
2012-10-20, 23:56
  #3
Medlem
popeondopes avatar
Mycket bra namnändring. Swedenconfidential är ett dåligt namn för en svenskvänlig sida.
Citera
2012-10-21, 00:09
  #4
Avstängd
Straybullets avatar
Namnet är för likt Expo tycker jag personligen. Även deras syfte är ju att "exponera" som namnet antyder, fast helt andra saker då förstås.
Citera
2012-10-21, 00:23
  #5
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av Straybullet
Namnet är för likt Expo tycker jag personligen. Även deras syfte är ju att "exponera" som namnet antyder, fast helt andra saker då förstås.
Det är ju tanken! Locka poteniella Expo-läsare som googlar efter expo, jaja inte lätt att vara nazze.

On topic: exponerat ser bra ut! Kör hårt! Dags för ett större Expo-gräv kanske?
Citera
2012-10-21, 03:01
  #6
Medlem
eradnups avatar
Känns som det är mer invandringströtta poliser som gärna läcker info inblandat i denna jämfört med avpixlat. Swecon tyckte jag hade rätt hårt språk o lite barnsliga bilder. Men det blir väl lätt så när vitvinshögern skriver journalistik.
Citera
2012-11-01, 13:18
  #7
Medlem
Intelligenskvots avatar
Exponerat ska starta en ny avdelning kallad "Domslut".
Citat:
Då ett flertal läsare idag skickar oss fler domslut än vi hinner bearbeta genom att skriva om dem till artikelform så väljer vi nu att skapa en ny kategori som i all enkelhet heter Domslut.

Där kommer vi att skriva en enkel sammanfattning om innehållet, vem, varför och eventuellt straff och därefter lägga upp hela domen för fortsatt läsning.

För att skydda offren/målsäganden kommer vi att redigera, ändra och ta bort information som kan komma dem till skada i domsluten, men inget tas bort eller läggs till om händelsen, de tilltalade eller påföljd. Original går att beställa från den källa som anges. Det är förövarna som valt sitt handlande, inte offren.
http://www.exponerat.info/exponerat-...egori-domslut/
Citera
2012-11-01, 14:49
  #8
Medlem
Sidan ser spontant mycket bättre ut tycker jag. Mycket innehåll, kan nog hitta sina läsare. Ju mer alternativmedia, desto bättre!
Citera
2012-11-01, 15:09
  #9
Medlem
Kulturmarxists avatar
Infiltrerad? Skulle inte förvåna ett dugg. (makten är viktigare än allt) Avpixlat skapades väl även anöedning att företrädaren var infiltrerad. - Men jag är inte säker på den infon. Välkänd infiltratör är Expo. De har resurserna, backupen, ekonomin och viljan att infiltrera ganska precis allt de önskar. Bakom Expo hittar vi höga hästar. - Det är alltid någon som betalar. När Expo via en avhoppare för 10-15 år sedan snodde SDs medlemsregister så betalade ju (s) ut en miljon i belöning via allmänna arvsfonden.

Expos sekteristiska medarbetare jobbar aldrig av ideologiska skäl, det är det ekonomiska som driver dem och det finns alltid de som, betalar och belönar.

Expo har idag tom en rådgivare (utbildare) direkt under Ullenhag. I Expos styrelse hittar vi Mona Sahlin. Alltså - Expo har även infiltrerat regeringen. Det som sker hos Ullenhag får Mona Sahlin reda på direkt och genom denna rådgivare kan Mona styra Ullenhag.
__________________
Senast redigerad av Kulturmarxist 2012-11-01 kl. 15:19.
Citera
2012-11-02, 06:06
  #10
Medlem
Folketstempels avatar
Efterson de publicerar Fjordman så ser man direkt att de är Counterjihadister.

http://www.exponerat.info/fjordman-g...-going-strong/
Citera
2012-12-06, 03:26
  #11
Medlem
Ivardonalds avatar
Sanningen min vän, inget annat än sanningen.

Citat:
Ursprungligen postat av Folketstempel
Efterson de publicerar Fjordman så ser man direkt att de är Counterjihadister.

http://www.exponerat.info/fjordman-g...-going-strong/
Citera
2012-12-06, 03:55
  #12
Medlem
trickydicks avatar
Bra sida, men dom skulle behöva rycka upp webb-designen och snygga till loggan.
Citera