Har en fundering kring vänförfrågningar. Vi kan kalla personen för X. För några månader sen kunde jag inte lägga till X utan det var endast en knapp för meddelande. Sen någon vecka tillbaka kan jag lägga till personen, den knappen finns alltså där för mig nu.
Det skumma är att mina vänner INTE kan lägga till X utan har X:s profil såsom jag hade den för några månader sen. Kan tillägga att ingen av oss har gemensamma vänner med X. Hur är detta möjligt? På inställningarna kan man bara ha att "alla" eller "vänners vänner" kan lägga till en.