JA; jag har läst FAQ.
Där stod bara
Citat:
Q: Går det att byta nick eller måste man regga en ny användare?
A: Nej, du måste registrera en ny användare. Din gamla raderas inte, utan kommer ligga kvar och sova.
hur länge då? är det inte som överallt annars att om du inte loggar in på ditt konto på x antal månader/veckor så kommer du inte att kunna logga in sen, utan att först läsa säkerhetscertifikatet och få ett nytt bekräftelsemail.
Så himla många nedlagda konton som ligger och skräpar. Men jag antar att det är därför som vissa användare väljer själva att bli avstängda. De tycker de har gjort sitt här, och vill vara säkra på att inte falla för frestelsen att logga in igen.