Flashback bygger pepparkakshus!
2023-09-01, 15:07
  #1
Medlem
Citat:
Under natten till fredagen har flera skott avlossats mot ett flerbostadshus på Motellvägen i centrala Falkenberg. Polisen vill nu ha hjälp av allmänheten för att bringa klarhet i vad som hänt.

Motellvägen 2 ser det ut som att det är på bilderna i Hallands nyheter. Dock inga namn på den adressen som jag känner igen.
Citera
2023-09-01, 15:07
  #2
Moderator
Chantres avatar
Citat:
01 september 07:54, Skottlossning, Falkenberg

Någon har skjutit mot en entrédörr till en fastighet. Inga personskador.

Vi fick under förmiddagen in samtal om en trasig entrédörr till en fastighet vid Hertings gård i Falkenberg och något som liknar ett kulhål. Någon ska även ha hört skott under natten. Polis åker till platsen och upprättar en avspärrning i väntan på en teknisk undersökning samt genomför dörrknackning. Vi kan sedermera konstatera att det har varit en skottlossning mot entrédörren. Den tekniska undersökningen är klar och avspärrningen är hävd. Polisen har upprättat en anmälan gällande grovt vapenbrott och grovt olaga hot. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget. Inga personskador.
https://polisen.se/aktuellt/handelse...ng-falkenberg/

/Mod
Citera
2023-09-02, 16:06
  #3
Medlem
Är det klarlagt att det var på Motellvägen 2? Vad är det för typ av personer som bor där?
Citera
2023-09-03, 20:45
  #4
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Friese
Är det klarlagt att det var på Motellvägen 2? Vad är det för typ av personer som bor där?

Skulle kunna va motellvägen 4. Men känns inte rimligt att spärra av en så lång sträcka. Ser också ut som att avspärrningar går vid parkeringen som är vid turbingränd och motellvägen. Så ja motellvägen 2
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback