2022-11-15, 19:15
  #1
Medlem
Citat:
Enligt polisen presstalesperson Stefan Gustafsson är det inte helt klart vad för typ av byggnad det är, men fastigheten var utrustad med larm. Larmet gick igång 02.00, men polisen larmades först två timmar senare.

På en övervakningsfilm syns två personer rikta ett vapenliknande föremål mot själva byggnaden och skjuta, för att sedan springa från platsen.

https://www.gp.se/nyheter/storgötebo...rum-1.85489201

Citat:
Kl 04.12 Lerum, vapenlagen
Polis larmas till en fastighet på Rydsberg i Lerum. Ett larm har löst ut till fastigheten ca kl 02.00 men polisen larmas först nu. Väktare och anmälare har nu upptäckt att det finns en skada på ett fönster som kan vara en skottskada. Man har även via övervakningskamera sett två personer som riktat något vapenliknade föremål mot fastigheten och troligen skjutit. De lämnar sedan platsen springande. Polisen skickar hundpatrull till platsen. Platsen kommer troligen att undersökas närmare under måndagen, teknisk undersökning. Förundersökning om grovt vapenbrott inleds. Ingen person i fastigheten vid tidpunkten för skjutningen. Ingen gripen i nuläget.

https://polisen.se/aktuellt/handelse...gotalands-lan/

Vet Flashback mer?
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback