Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2020-03-16, 13:30
  #37
Medlem
Flera som nämner att det främst drabbar äldre personer. Har någon fakta eller siffror på det?
Citera
2020-03-16, 13:40
  #38
Medlem
CyberIngmars avatar
Någon skrev om 5g vissa oroar sig över. Jag är inte påläst om 5g och möjliga konsekvenser kopplad till 5g. Om människor hålls under uppsikt och är isolerade är det lättare att sätta upp fler celltorn.
Citera
2020-03-16, 14:05
  #39
Medlem
Nu kan staten fasa in övervakningssamhället utan att någon har något att invända. 1984 är en fis i rymden mot vad som kommer.
Citera
2020-03-16, 16:07
  #40
Medlem
Citat:
A Taiwanese scientist has claimed Chinese microbiologists probably created coronavirus in Wuhan, China.

Based on the virus unusual structure it is most likely “man made” and there is a theory coronavirus was somehow leaked or released from the Institute of Virology in Wuhan China, said Professor Fang Chi-tai from the National Taiwan University (NTU).

https://londonlovesbusiness.com/scie...rom-wuhan-lab/

Citat:
The true cause of how the coronavirus spread has been revealed by Chinese scientists who have broken cover and said the oubreak started in a science laboratory in Wuhan yards away from a wet market.

https://londonlovesbusiness.com/chin...reak-in-wuhan/
Citera
2020-03-16, 17:39
  #41
Medlem
Perstamps avatar
Alla regeringar pekar nu åt ett enda håll och dit tittar alla. Titta åt andra hållet i stället! För en sak är säker: när man vill få folks uppmärksamhet åt ett håll händer samtidigt intressanta saker på annat håll som makthavarna inte vill ha belysta. Fortsätt med tvål och handsprit, men var uppmärksam på vad som nu händer!
Citera
2020-03-16, 18:48
  #42
Medlem
insaniacs avatar
Exakt
Tror detta bara är början på denna apokalyps

Smittan är FRI som i spelet plauge inc (spelat det några gånger, blev fundersam när "think if this would happen in real life" har de som banner i spelet mm) , kolla bara flightradar24.com dessa flygplan är inte tomma och mängder är smittade.

prediktiv programmering såsom:
Walking dead
Endgame för bara nämna ett par.
Mängder med filmer och spel..

Väldigt många kommer få detta och många kommer överleva men alla sjuka o gamla kommer ligga risigt till. Gissar på 4000 till 21/3 smittade i Sverige. Nästa helg. mörkertal+10.000
Börsen kommer gå ner mycket mer runt -50% skulle ja inte bli förvånad över.

Stackars alla som blir arbetslösa
Alla länder stänger ner
Turism borta
De flesta Flygbolag i konkurs inom några veckor "mass-slakt"
Karantän för att folk inte ska göra protester och upplopp (händer i många länder nu)
Italienarna som är vana o pussa minst 3 gånger/kinden tror det är därför det är så mycket där nu.Fördomsfull


Follow the money-. nån tjänar på detta
Vi kommer få leva med detta länge.......
"Georgia stones" google it..
keep population under 500 miljoner...idag +7,7 miljarder https://www.worldometers.info/
hej o hå till graven vi ska gå

Global valuta/crypto
NWO polis och övervakning än mer
Du kan knappt gå in på en sida på internet idag utan o godkänna hit o dit

Inom kort kommer "Aliens" ge sig till känna

O vips ett vaccin från Gates och det kommer ja inte ta.

Se hela Event 201 ca 6 timmar simulation från Gates foundation bla....så kommer ögonen öppnas

Hoppas allt lägger sig och går tillbaka till vanligt men nu känns det rätt käpprätt
Det är ett manmade virus och nån orkestrerar detta med hela handen annars skulle inte alla världsledare och medier ösa på.

Spännande tider, lev väl och lita inte på allt som skrivs
Detta är bara mina tankar om detta, bara en reflektion som kan göra att du läser mer själv eller bara...tokstolle jisses flashback är så roligt ibland.

Den som lever får se.............
Citera
2020-03-16, 21:30
  #43
Medlem
2442245335352s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av obisvenkanobi
Svaret är ganska enkelt, vi har inte sett något liknande på 100 år, därför genomför man dessa åtgärder

1. Kvalificerade gissningar, från erkända virologer runt om i världen, är total dödlighet på 1% under förutsättning att vi kan ge vård. (detta stärks även av det konkreta utfallet på fartyget diamond princess i japan)

2. Allvarligare är att drygt 5% behöver vård.

3. Om vi inte kan ge vård höjs dödssiffran markant


Det är framförallt vårdbehovet (2) som driver åtgärderna, om du dom ansvarig kan göra dessa åtgärder och kanske spara 1-2 % av din befolkning gör du detta eller skiter du i det?

i Sverige pratar vi att du sparar livet på kanske 75 000 personer under 1 år, där kanske 10 000 är yngre friska.

Vilket val skall man göra tycker du?

det var väl främst äldre på det fartyget?
Citera
2020-03-16, 22:06
  #44
Medlem
nerdnerds avatar
Om några procent av alla sjuka behöver intensivvård, och om några miljoner blir sjuka samtidigt, så ger enkel matematik några tiotusentals människor på intensiven.

Och just nu finns det 574 intensivvårdsplatser i Sverige.
(Enl TV4-nyheterna nyss.)

Kanske inte är svårare än att det är just detta man vill undvika?
__________________
Senast redigerad av nerdnerd 2020-03-16 kl. 22:24.
Citera
2020-03-17, 09:02
  #45
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av BushwickBill
Under veckan som gått har nationer världen över tävlat i vem som kan förhindra människors rörlighet mest, ingenting görs åt något annat utan det enda fokus som verkar finnas är att människor inte ska få röra sig. Vi har sett beslut som i princip tidigare bedömts omöjliga oavsett hot, ekonomin, från att alltid varit prio nummer ett, kollapsar i realtid och regeringar världen över rycker på axlarna. Vi slår världsrekord i börsnedgång och regeringen bemödar sig inte ens att kommentera det. Handeln har totalt imploderat och industrier världen över säger till sina regeringar att de är på randen till konkurs och ingen i något land verkar bry sig. Mig veterligen har ingen industri fått några former av bistånd. Finns det något företag som fått ens en krona av de utlovade 500 miljarderna? Vi som minns andra kriser kommer ihåg hur extremt viktigt ekonomin alltid har varit, ingenting får påverkan den och länderna tävlar om vem som kan subsidiera sina industrier mest, nu då? Ingenting! Inte en krona!

Varför? Varför väljer världen att gå in i en global karantän? Varför gör världens regeringar exakt samma sak? Är det på grund av viruset? Knappast, man hade aldrig tillåtit att ekonomin skulle kollapsa om det bara var ett virus som HÖGT räknat skulle slå ut sjukvården och döda 5-10% av jordens befolkning. Ingen politiker skulle någonsin byta ekonomin mot det, speciellt eftersom även det skulle vara en konsekvens vid kollapsad ekonomi, det måste vara något annat existentiellt hot som de förbereder sig för. Det är uppenbart att regeringarna världen över agerar i samstämmighet, man protesterar knappt mot övriga länders sanktioner utan verkar lugnt och metodiskt acceptera att nu kollapsar vi ALLT. Inga åtgärder förutom att förhindra mänsklig förflyttning görs, åtminstone officiellt. Vad det nu är man förbereder sig inför så är det tydligt att social oro är det man fruktar allra mest. Man förhindrar folksamlingar och gör allt i sin makt för att folk ska sitta hemma.

Men Sverige då, eller UK och Finland, vi har ju i princip inte gjort något? Nej men vi kommer genomföra exakt samma sak som övriga länder, vi är bara inte där än. Antagligen görs bedömningen att det skulle få för stora konsekvenser i form av social oro för oss om vi skulle genomfört detta under förra veckan, antagligen har detta existentiella hot en deadline och vi kommer vänta så länge vi kan. Vi måste dessutom ändra lite lagar för att genomföra detta och regeringen gör säkert bedömningen att det skulle bli en för stor grej att göra för tidigt. Det är uppenbart att det finns en diskrepans mellan FHM och regeringen, och jag är rätt övertygad om att det är samma i övriga länder. En pandemi är ett medicinskt problem men regeringar världen över behandlar det som ett existentiellt problem, eller snarare, vad det nu är man förbereder inför så anser man att kollapsa nuvarande system är ett pris värt att betala. Detta får mig att misstänka att coronaviruset bara är ett paraply man använder för att genomföra åtgärder detta existentiella hot kräver. Världen har aldrig reagerat så här vid en kris förut och om det enbart var Coronaviruset som hotade hade man antagligen agerat annorlunda.

Vad tror ni? Förbereder världens regeringar sig för någon händelse som inte är relaterat till Covid-19? Finansiella systemet ska resetas kanske?

Mina förutsägelser under närmsta två veckorna:
- Börsen kommer stängas ned
- Gränsen stängs
- Utegångsförbud på kvälls- och nattetid
- Ransonering på allt
Åtgärderna i spåren av Tom Hanksviruset är en följd av svennebanans outröttliga skrik efter att bli omhändertagen av staten. Svennebanan kommer självklart att ångra detta när arbetslösheten sätter käppar hjulet för den bekväma tillvaron.

Jag förutspår en olidlig klagokavalkad från svennebanan, den kommer att göra Sverige ännu värre än det redan är. Vi har dessutom massimpoeterat nya svennebananer som vars livsluft är klagomål och offerstatus.

Glöm gränser, börser och utegångsförbudet! Förstå det öronbedövande klagandet och jämrandet som kommer att prägla framtiden.
Gränslös situationskomik!
Citera
2020-03-17, 13:24
  #46
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av aBraBBa
Flera som nämner att det främst drabbar äldre personer. Har någon fakta eller siffror på det?

Tror du missförstår. Det är främst äldre som blir allvarligt sjuka och dör till följd av covid-19. Men smittan drabbar alla åldrar, från nyfödd till äldre.
Citera
2020-03-17, 13:26
  #47
Medlem
fendadens avatar
Tror detta är början på införandet av global kommunism, d.v.s. det vi ser nu är den nya världsordningen i sin linda. Se bara bilderna från Spanien hur polisen genom drönare kontrollerar så folk inte rör på sig i klungor. Orwell hade inte kunnat fantisera ihop något liknande. Det här handlade alltid om mer än viruset, det är bara en täckmantel för att få igenom drakoniska lagändringar och extremkontroll över hela världens befolkning.
Citera
2020-03-17, 14:51
  #48
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av fendaden
Tror detta är början på införandet av global kommunism, d.v.s. det vi ser nu är den nya världsordningen i sin linda. Se bara bilderna från Spanien hur polisen genom drönare kontrollerar så folk inte rör på sig i klungor. Orwell hade inte kunnat fantisera ihop något liknande. Det här handlade alltid om mer än viruset, det är bara en täckmantel för att få igenom drakoniska lagändringar och extremkontroll över hela världens befolkning.
Hej.
Enligt mitt sätt att se det så är din signatur en nyckel i detta, dock på ett annat sätt.

Det är inte judarna, illuminati eller nwo som bär skulden här. Det är vi, kreti och pleti, vi behöver bara avsluta vårt deltagande. Det de som är rädda för oss, men så länge vi tror att det tvärtom så är det.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback