Medlem
Ewrus avatar
Citat:
Ursprungligen postat av motvall
Håller verkligen med! Så där charmigt tysk med full fart framåt mest hela tiden och massor med chanser.
Vore roligare om Bremen kunde utnyttja sina chanser... Trodde man missade nog chanser för en hel säsong förra veckan....
Citera
2019-01-26, 19:44
  #638
Medlem
xtroes avatar
Så jävla kyligt! Vackert! Kontra in 3-1 snabbt nu också tack.
Citera
2019-01-26, 19:45
  #639
Medlem
motvalls avatar
Alltid älskat när en forward rundar målisen innan han sätter kassen.
Citera
  #640
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av xtroe
Fortfarande chockad över att han inte strular till det, riktigt bra gjort.
Citera
2019-01-26, 19:51
  #641
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Ewru
Haha. Jag trodde han skulle försöka filma till sig en straff och misslyckas. Skönt att ha fel ibland! Måste göra 3:an dock..
Citera
2019-01-26, 19:52
  #642
Medlem
Citat:
Finns väl en gräns för hur många fel man kan göra så... Bremen har väl inte dödat en match sedan man möte Berlin?
Citera
2019-01-26, 19:58
  #643
Medlem
Vad är det för dråplig jävla situation... typiskt Bremen.
Medlem
Skit match, ruskigt orättvist. Domaren är ett skämt utan dess like, men visst vi skulle gjort minst tre mål till...
Citera
2019-01-27, 15:37
  #646
Medlem
En efter en försökte de och till slut satt den av Thiago. En bisvärm bayrare och 1-0 i femte minuten.
Citera
2019-01-27, 15:49
  #647
Medlem
I normala säsongerskulle jag tycka att det är lite tragiskt hur stor klasskillnad det är mellan lagen i det klassiska sydderbyt, men inte i år. Nu är jag bara glad över hur bra Bayern startat, hur det blir sen vette tusan. Andra halvlek i synnerhet.