Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2012-02-22, 22:10
  #1
Medlem
Titeln säger allt. Efter en 2-3 st under en kväll så kommer hickan smygande. Störig hicka. Har det varit en lite vildare kväll men fler än 4 så kan hickjäveln sitta i flera dagar. Skritstörigt.

Nåväl, det lindrar ju iallafall det jag vill skall lindas - min tunga som troligtvis efter för mycket mdma genom åren aldrig någonsin sitter still och när den jävlas pressar den sig upp mot gommen eller tänderna tills det gör ont. Eller något annat påhittigt som gör att det gör ett litet ilsket hål på tungan.

Men men, ett par, tre bezo och så försvinner de symptom direkt.


Spontana kommentarer på vad det är eller vad man kan göra åt det.
Citera
2012-02-23, 08:20
  #2
Medlem
hapdes avatar
En bieffekt av flertal olika bensodiazepiner är ökad salivutsöndring och när man har för mycket saliv i munnen så sväljer man det överflödiga impulsivt, samtidigt som man sväljer salivet så sväljer man också luft och sen tar kroppen ut luften som var i magen igenom hicka.

Det förklarar nog ditt problem.
__________________
Senast redigerad av hapde 2012-02-23 kl. 08:22.
Citera
2012-02-23, 11:41
  #3
Medlem
Intressant teori vilket jag absolut tror stämmer, men det är nog inte hela sanningen. Upplever inte att jag saglar mycket mer än normalt men däremot har jag varit med om att hicka nonstop i 3 dygn...
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback