Jag har blivit uppringd av en säljare på ett företag som heter Ensidia som vänligen informerade mig om att någon annan var på väg att köpa upp ett antal domännamn med olika ändelser, .net .com osv. för en mindre summa pengar. Jag blir självklart fundersam och tackar nej.
Efterforskningar på google gav inte mycket, så jag provar med http://iis.se
Domänen Ensidia är registrerad till ett användarID - domene0007-63675 – och bakom döljer sig en viss Tomas Segerlund och företaget Princita KB:
http://pici.se/p/OVgccuyEj
Princitas hemsida: http://princita.se/
Efter en sökning på telefonnumret hittar jag i vissa fall till Princita men också till http://kosstad.com/.se – vilket verkar vara en skum städfirma.
Sökning på princita på iis.se:
Ett nytt användarnamn - tompri1563-00001
Återigen Tomas Segerlund, inte så konstigt kanske, samma organisationsnummer är registrerat som tidigare, men den här gången är bolaget registrerat som ett HB, inte KB, dessutom med en annan mailadress.
Princita HB
[SE]969713-6415
princitahb@gmail.com
+46.214953524 – (hittar inget på det här numret)
Här får jag även tag på en del av hans adress, jag vet inte huruvida jag får publicera privata adresser här, men en sökning på Tomas Segerlund och 17451 på hitta.se ger info såsom full adress, telefonummer och msn.
Vidare kollar jag upp Princita på allabolag.se
Princita Kommanditbolag
Komplementär: Jose Antonio Yanez Rodriguez
Org.nummer: 969713-6415
Telefon: 08-54528460
Besöksadress:
Jupitervägen 32
181 63 Lidingö
Tittar man närmare på Herr Jose på samma site så är han registrerad som komplementär för tre olika bolag:
Princita Kommanditbolag
Org.Nr: Ovan
Verksamhet: Konsultverksamhet avseende företags org.
Adress: Ovan
Ensidia Kommanditbolag
Org.Nr: 969746-1045
Verksamhet: Dataprogrammering
Adress: RENSTIERNAS GATA 28 , 116 31 Stockholm
IT Exit i Stockholm Kommanditbolag
Org.Nr: 969744-7846
Verksamhet: -
Adress: RENSTIERNASGATAN 28, 116 31 Stockholm
Mer om Jose under Princitas befattningar:
http://www.allabolag.se/9697136415/befattningar
Jose är född 1981 och är listad som komplementär.
UAccess IT Europé Ltd, Kommanditdelägare.
Kollar man lite närmare på bolaget listat som Kommanditdelägare så har de många järn i elden, 739 träffar på allabolag.se för att vara exakt, och innefattar bla. Investment- & Riskkapital, Fastigheter, Anläggningsarbeten mm.
Jag vet inte varför jag får så många träffar när man gör en sökning på bolaget, är dom med och finansierar eller vad är det frågan om?
När jag söker på UAccess IT Europé Ltd på google hittar jag sedermera det här: http://www.internetsweden.se/princita-domanskojare-storre-an-jag-trott/
De kommer upp på Svensk Handels varningslista - http://www.svenskhandel.se/Medlemsservice/Sakerhet/Varningslistan/?curPageIndex=2
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6535350.ab
WN.se har en tråd med mycket info - http://www.wn.se/t1037685.html
Jag hittade inget om varken Tomas Segerlund, Princita eller Ensidia här på FB så jag tyckte det kunde vara viktigt att informera om ytterligare en scam som pågår samt se om vi kan få fram mer info om den här skojaren, omfattningen på det han – och antagligen några andra sysslar med – verkar ju vara hur stor som helst!
Efterforskningar på google gav inte mycket, så jag provar med http://iis.se
Domänen Ensidia är registrerad till ett användarID - domene0007-63675 – och bakom döljer sig en viss Tomas Segerlund och företaget Princita KB:
http://pici.se/p/OVgccuyEj
Princitas hemsida: http://princita.se/
Efter en sökning på telefonnumret hittar jag i vissa fall till Princita men också till http://kosstad.com/.se – vilket verkar vara en skum städfirma.
Sökning på princita på iis.se:
Ett nytt användarnamn - tompri1563-00001
Återigen Tomas Segerlund, inte så konstigt kanske, samma organisationsnummer är registrerat som tidigare, men den här gången är bolaget registrerat som ett HB, inte KB, dessutom med en annan mailadress.
Princita HB
[SE]969713-6415
princitahb@gmail.com
+46.214953524 – (hittar inget på det här numret)
Här får jag även tag på en del av hans adress, jag vet inte huruvida jag får publicera privata adresser här, men en sökning på Tomas Segerlund och 17451 på hitta.se ger info såsom full adress, telefonummer och msn.
Vidare kollar jag upp Princita på allabolag.se
Princita Kommanditbolag
Komplementär: Jose Antonio Yanez Rodriguez
Org.nummer: 969713-6415
Telefon: 08-54528460
Besöksadress:
Jupitervägen 32
181 63 Lidingö
Tittar man närmare på Herr Jose på samma site så är han registrerad som komplementär för tre olika bolag:
Princita Kommanditbolag
Org.Nr: Ovan
Verksamhet: Konsultverksamhet avseende företags org.
Adress: Ovan
Ensidia Kommanditbolag
Org.Nr: 969746-1045
Verksamhet: Dataprogrammering
Adress: RENSTIERNAS GATA 28 , 116 31 Stockholm
IT Exit i Stockholm Kommanditbolag
Org.Nr: 969744-7846
Verksamhet: -
Adress: RENSTIERNASGATAN 28, 116 31 Stockholm
Mer om Jose under Princitas befattningar:
http://www.allabolag.se/9697136415/befattningar
Jose är född 1981 och är listad som komplementär.
UAccess IT Europé Ltd, Kommanditdelägare.
Kollar man lite närmare på bolaget listat som Kommanditdelägare så har de många järn i elden, 739 träffar på allabolag.se för att vara exakt, och innefattar bla. Investment- & Riskkapital, Fastigheter, Anläggningsarbeten mm.
Jag vet inte varför jag får så många träffar när man gör en sökning på bolaget, är dom med och finansierar eller vad är det frågan om?
När jag söker på UAccess IT Europé Ltd på google hittar jag sedermera det här: http://www.internetsweden.se/princita-domanskojare-storre-an-jag-trott/
Citat:
Sen har jag inte orkat så mycket mer, klockan börjar bli sent, men här är ytterligare ett par länkar:
Kort om Princita KB´s verksamhet:
De har verkat med samma verksamhet under namnen Systems Solutions SWE, TerraPro Scandinavia, Westpoint Solutions, Colvento IT och nu då Princita KB sedan 2007.
Att de byter bolag/verksamhetsnamn är för att varje bolag endast har en levnadstid på ca 1 år innan de dumpas på ”målvakter” i en förort (vanligtvis på ett yngre manligt namn som talar för utlandsklingande härkomst) och de startar upp verksamheten i nytt bolag – naturligtvis för att slippa skatter mm.
Utöver det så överlåter de alla fakturor på sitt bulvanföretag ”AP Factoring”, som påstår att fodran är överlåten på dem och att de inte har någon möjlighet att ändra den – på så sätt bouncar Princita undan genom att hänvisa till att AP Factoring köpt deras fodran och AP Factoring ”bara har till uppgift att inkassera fodran”.
De har verkat med samma verksamhet under namnen Systems Solutions SWE, TerraPro Scandinavia, Westpoint Solutions, Colvento IT och nu då Princita KB sedan 2007.
Att de byter bolag/verksamhetsnamn är för att varje bolag endast har en levnadstid på ca 1 år innan de dumpas på ”målvakter” i en förort (vanligtvis på ett yngre manligt namn som talar för utlandsklingande härkomst) och de startar upp verksamheten i nytt bolag – naturligtvis för att slippa skatter mm.
Utöver det så överlåter de alla fakturor på sitt bulvanföretag ”AP Factoring”, som påstår att fodran är överlåten på dem och att de inte har någon möjlighet att ändra den – på så sätt bouncar Princita undan genom att hänvisa till att AP Factoring köpt deras fodran och AP Factoring ”bara har till uppgift att inkassera fodran”.
De kommer upp på Svensk Handels varningslista - http://www.svenskhandel.se/Medlemsservice/Sakerhet/Varningslistan/?curPageIndex=2
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6535350.ab
WN.se har en tråd med mycket info - http://www.wn.se/t1037685.html
Jag hittade inget om varken Tomas Segerlund, Princita eller Ensidia här på FB så jag tyckte det kunde vara viktigt att informera om ytterligare en scam som pågår samt se om vi kan få fram mer info om den här skojaren, omfattningen på det han – och antagligen några andra sysslar med – verkar ju vara hur stor som helst!