Citat:
Ursprungligen postat av dePaul
Jag älskar grytor. Inte bara för att de är så enkla att laga till utan också för att de går variera in i det oändliga. Min nummer 1 favorit är kungen bland grytorna: Gulasch.
Jag har lämnat ut mitt gulaschrecept tidigare här på FB så därför ger jag tips om en annan gryta som ser helt fantastisk ut. Det är den kände franske kocken André Soltner som presenterar Bacheofe-Alsatian Meat Stew:
http://www.pbs.org/juliachild/meet/soltner.html#
~Paul~
Kul grej att försegla grytan med deg! Blev säkert gott det där, enkelt men genialt!
Gulasch är jättegott, fast jag har bara gjort det i soppform! Boeuf bourguignon gör ju inte heller ont att äta precis! Eller jo... Det gör det, när jag tänker efter. För inget blir så varmt som en gryta och det tar lång tid att tillaga, så när det väl e klart kastar man sig över den och bränner fan ur munnen! Haha! Men det är det värt!
Annars är jag svag för grytor med vitkål, jag tycker vitkål blir enormt gott när den får koka med i en gryta!