• 4
  • 5
2022-06-19, 18:21
  #49
Avstängd
Doraemon-FTWs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ShlomoMoskowitz
Din lilla kackerlacka 🪳Draemon!
Du lyser verkligen med dina inlägg här på FB!

Jag använder dem originella ursprungliga media termerna som skapas i bl.a. California för att manipulera verkligheten här i väst. Lättast så för jag är inte bekant med dem svenska/danska termerna. Sluta ifrågasätta mitt redan väldigt tydliga språkbruk? Jag är tydlig när jag kallar ut dig din lilla smutsiga kackerlacka!

Nu går du bort från kärnan, jag pratade specifikt tydligt om Sverige din lilla bruna roach🪳

Du är feg och försöker styra bort min fråga😊 jag pratar inte universellt. Jag pratar om Sverige som är en majoritet 80% White population. Med en 20% icke vit gästbefolkning. Jag pratar inte om ekonomi och rape. Jag pratar om demografi/etnicitet och rape. Faktan säger även att unga män i specifikt åldersspann utför mest rapes. Men jag pratar inte om gärningsmännens ålder eller ekonomi-status(både dem sakerna är förändringsbara och ändras med tiden). Jag pratar inte om breda kategorin våldsbrott heller. Jag frågar dig och kallar ut dig om just kategorin Sex-crime och etnicitet.
Fega inte ur igen en andra gång nu Draemon🙂 du var redan en liten orm där.

2nd try:
Hur ser det ut med rape och etnicitet (White vs POC) enligt statistik och fakta i Sverige under senaste 20 åren!?

"Grouprape" förekommer inte ens som begrepp i Kalifornien heller. Det heter "gang rape" på engelska, så vill du leka amerikan får du anstränga dig lite mer än så här, pysen.

Statistiken du efterlyser finns inte. Det är nämligen så här, att bland de fällda våldtäktsmännen de senaste åren har runt 80 % haft utländsk härkomst. Men vad säger den siffran egentligen? För endast 10 % av alla anmälda våldtäkter klaras upp. Vi har alltså ett mörkertal på 90 % där vi inte har en aning om förövarens ursprung. Det är helt meningslöst att utgå ifrån ett urval på 10 %. Ingen seriös statistiker skulle ens överväga att bygga en slutsats på en sån liten minoritet.
Citera
2022-06-19, 18:30
  #50
Medlem
BoulevardAlrunas avatar
De är aggressiva och kommer från en kultur som är sexuellt förtryckande. Detta gör dem vådligt kåta när de ser alla kvinnor i kort kjol, bikini, kortärmat. I deras kultur är såna kvinnor (Dvs en vanliga svenska/västerländska kvinnor) horor som man kan våldta. De får aldrig någon svensk tjej på vanlig vis eftersom ingen vill ha en ful obildad man som är omgen, inte kan språket, och saknar konsekvenstänk och i många fall även intelligens, vilket gör att de tycker att kvinnorna är ännu mer horor och hatet och den sexuella frustrationen ökar och ökar...
De är äckel som inte har här att göra
Citera
2022-06-19, 18:51
  #51
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Doraemon-FTW
Källa på ditt påstående om att de flesta gruppvåldtäkter utförs av asylsökande?


Ja ofta med syskon eller kusiner som medhjälpare. Hur ofta går två svenska släktingar och gruppvåldtar?

Babbar är impulsiva vildar. Klart de tar varje chans till en fin kvinna.
Citera
2022-06-19, 18:52
  #52
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Doraemon-FTW
Varför använder du en massa engelska uttryck till synes utan anledning?

Jag påstår ingenting, jag ifrågasätter trådens minst sagt skakiga premisser. Vad jag dock vet och som är universellt sant är att de flesta våldsbrott begås av de ekonomiskt sämst bemedlade i samhället.


Socioekonomiska faktorer är motbevisat. Men dom låga förväntningarnas rasism finns tydligen kvar ser jag.
Citera
2022-06-19, 18:57
  #53
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av sonofnature
Oftast gruppvåldtäkter gjorda av folk på asylboendet

Kommer de ej från krig å vill ha hjälp ?
Hur kan man komma hit å söka hjälp sen det första man gör är våldta folk ?

Visst förstår om de e hungriga så på pizza å vill ut å sätta sig och äta på något hak
Men nä de springer ut från boendet å börjar våldta helt hysteriskt.
Oftast i grupp

Vad gör Sverige åt detta problemet ? Borde ju kunna gå å få DNA från offret å gå igenom alla asylboenden i närheten
De som utfört får åka hem direkt

En gruppvåldtäkt borde straffas som mord.

Varför hämnas inte papporna ? E ju bara knacka dörr på asylboendet
Så får flickan peka ut dem

Detta har hållit på flera år nu i Sverige, men aldrig hört om en ordentlig hämnd

När ska Sverige sluta acceptera gruppvåldtäkter ?

För att gärningsmännen av kulturella skäl inte ser offren som människor. Någon annan förklaring kan jag inte komma på.
Citera
2022-06-19, 18:59
  #54
Medlem
NoTruces avatar
För att de är vidriga missanpassade svin från en stenålderskultur som inte har här att göra (varken de eller kulturen). Naturligtvis långt ifrån alla, men en alldeles för stor andel.
Citera
2022-06-20, 08:17
  #55
Medlem
OsloRbastFTrests avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Norrattan
Nordgermanernas civiliserade beteende är det stora undantaget i världen och genom historien. De flesta människopopulationer är ohämmat aggressiva, bedrägliga, lögnaktiga, hämndlystna och tjuvaktiga.

De nordiska folkens lugna, toleranta och samarbetsinriktade lynne är en ensam oas bland en oändlig ocean av skit. Men vi är få och lättförgängliga. När omvärlden slutligen fått som den vill och vi är borta för alltid kommer endast kaos, förtryck och misär bestå – hela vägen till resten av människoartens upphörande.

Äntligen en som förstår! Helt ärligt - detta är sanningen. Helt seriöst - detta är sanningen. Både Norge och Sverige borde förbanna den dag vi släppte in dom första av "vissa folkslag och ursprung." Det kan utgöra det största hotet mot oss någonsin. Och, som många vet, det är redan långt på väg ett hot i många områden och kvarter.
Citera
2022-06-20, 12:15
  #56
Medlem
Sladdarens avatar
Klyvna ormtungor politiker vet att det är orcher ifrån dag 1.
De vet att deras döttrar kommer bli våldtagna eller grannens bara nån vecka ifrån de bjudigt in dom. De väljer inte att skicka hem dom till sitt hemland utan de ska sitta av max 1 vecka i finkan så drar de ett streck över det att det är kolungt sen, sen så de får fortsätta koasa och vara lyximmigrant tills de får ett sk svenskt pass
Citera
  • 4
  • 5

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback