Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2020-11-27, 00:01
  #97
Medlem
Phantom042s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Jinx.Khan
Vad fan snackar du om? Vi är sönderbelånade, kriminalitet av rang, inkompetenta politker och en kommunistisk MSM som verkar för staten. Lägg till en stor mängd godhetsknarkande narcissister så har du en misär. Du är antingen hjärntvättad, har en agenda, mentalt handikappad eller frustration för att du har en liten penis och tar ut dina svängar genom att ha ett konstgjort uppblåst självförtroende.


Verkligen intelligent inlägg. Ingen som helst fakta eller argument, enbart kvackande som en jävla anka.
Men jag har sympati för dig, livets hårda skola skapar förlorare som du.

Citat:
Ursprungligen postat av mikael2
Jag har jobbat i Finland.
Stora skilnader mellan länderna.
Industrin samt popindustrin funkar bra i Sverige men vad fan får vi för pengarna?

Vi får bättre sjukvård och äldrevård iaf.
Citera
2020-11-27, 02:11
  #98
Medlem
Finns egentligen bara >ett< svar på alla dina frågor: blattar. Undantaget är väl corona, men jag hade hellre legat i respirator och svävat mellan liv och död än att tvingas se ytterligare en fet, illalukatande negrinna på stan med barnvagn och fem ungar efter sig som skriker på arabiska eller valfritt annat negerspråk.

Sverige är snart lika illa ute som under Depressionen på 1930-talet, men vi har inget Amerika att utvandra till. Vi är alla fast i misären här...
Citera
2020-11-27, 02:13
  #99
Avstängd
Jinx.Khans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Phantom042
Verkligen intelligent inlägg. Ingen som helst fakta eller argument, enbart kvackande som en jävla anka.
Men jag har sympati för dig, livets hårda skola skapar förlorare som du.

Spräckt svenne är spräckt. Nu agerar du som den narcissist du är och blir aggressiv då du blev uppläxad. Din projicering av vad du är på mig funkar inte men det avslöjar om din egna situation. Shack matt.
Citera
2020-11-27, 02:13
  #100
Avstängd
Ohshit.Cuntwells avatar
Det svenska folket har hjärntvättats av sossarna genom stats-TV och genom MSM som regimen har kontroll över. Detta har möjliggjort att inkompetenta politiker kan prenumerera på makten trots sin inkompetens.
Citera
2020-11-27, 02:15
  #101
Avstängd
Jinx.Khans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av PippiDreng
Svensken är duktig på att klappa sig själv på axeln. Även om allt går rent åt helvete. Framförallt som politiker.

Tyvärr är det så. Ett naivt folkslag och än naivare och bortskämda kvinnor som lider av diverse diagnoser.
Citera
2020-11-27, 03:08
  #102
Medlem
wwrs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av mikael2
Varför misslyckas Sverige i så mycket?
Migrationen, eldsvådor skogsbränder, sjukvården, .Sist nu Corona.
Vad gör Sverige fel som övriga norden gör rätt?
Det är självhatet. Sverige har alltid varit ett framgångsrikt land. Nu försöker starka utländska ekonomiska intressen ta över Sverige. Det mest uppenbara redskapet är EU. Skulle Sverige fungera skulle vi aldrig acceptera att andra skötte landet. Våra politiker är mutade genom bl.a lönsamma arbeten efter karriären. Politikerna styrs även genom media. Politikerna förstör medvetet Sverige.

Vi skall lära oss att vårt en gång framgångsrika land är odugligt. Vi skall tro att vi inte kan sköta det. Vi skall inbillas att von der Leyen, Ylva Johansson, Merkel, Macron etc vet bättre hur Europa och Sverige skall skötas. Vi skall skicka våra pengar till Bryssel och sedan sprids pengarna över Europa med mycket dålig redovisning.
Citera
2020-11-27, 04:17
  #103
Medlem
För att vi levt under socialistkommunistiskt styre under dom senaste 100 åren bortsett från några få år. Från att Palme blev stadsminister och framåt så har det i princip bara blivit värre, speciellt efter att vi blev tillsagda att öppna våra hjärtan från en viss syltrygg.
Citera
2020-11-27, 05:24
  #104
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av anayla
Det gör vi inte.
Det är bara det att nån vill gärna föra fram att det är så.
Ryssarna då eller?
Citera
2020-11-27, 06:36
  #105
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Phantom042
Ja, ganska lika i behandlingsbara sjukdomar. Sverige ligger dock betydligt bättre till i förebyggande sjukvård för att man inte ska nå dit.
Kan bara konstatera att Sverige inte misslyckas i allt. Däremot läser vi om misstag i vården i Sverige vilket vi inte gör om andra länder, men det sker givetvis i andra länder också.

Det där handlar i rätt låg grad om sjukvård, utan är mer en livsstilsfråga. Danskar röker, dricker och äter betydligt mer kött än svenskar, och har en annan inställning till rutinmässiga hälsoundersökningar. När man väl söker värd är kvaliteten likartad och tillgängligheten bättre.

Jag har aldrig påstått att Sverige misslyckas i allt. Däremot HAR man tappat i förhållande till sina grannländer under de senaste 20-30 åren. Jag har bott på bägge sidor gränsen och tycker nog jag har en rätt nyanserad bild. Det var du som påstod att Sverige var bäst.
Citera
2020-11-27, 07:06
  #106
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Pungsving
Det är ju helt fel. Ingen med sunt förnuft kommer till tals i Sverige. Bara sjuk PK-politik från vänsterhelvetet. Allt är så förutsägbart och enkelriktat.

Ja men det är ju det jag menar! Det självklara och förnuftiga som varit allenarådande i hundra år måste nu dela med sig och spädas ut med alla möjliga galna PKteorier, minoritetshänsyn, genusåsikter och rent rasförräderi.
Citera
2020-11-27, 07:08
  #107
Medlem
Det är en ideologi som har tagit över den svenska politiken som är väldigt liberal och står långt till vänster. Känslor styr mer än fakta.
Man tycker saker i stället för att se verkligheten som den är. Detta lärs även ut till partifubktionärer. Debattera aldrig fakta. spela på känslor.
Det etableras en låt-gå mentalitet. Det är sällan någon ställs till ansvar när fel har begåtts. Det räcker med att de babblar lite och ber om ursäkt eller skyller på något så får de fotstsätta. De som lyckas göra karriär väljs inte på meriter utan åsikter och sociala kontakter.
Citera
2020-11-27, 07:15
  #108
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av vlkmslf
Ryssarna då eller?
Det vet jag inte.
Men ibland är man kanske lite väl kritisk.
Även om det är bra att syna.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback