2020-01-02, 11:45
  #853
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av white-power
Avskyr vänstern och deras anklagelser om nazister och rasister som de hela tiden missförbrukar.

Men tyvärr har de rätt här om Swebbtv. Swebbtv är krypto nazister och har dolda åsikter som nazismen och vitmakt miljön. Swebbtv bjuder in nazisterna från nya tider och gör intervjuer med Erik Almqvist som är känd för järnrörskandalen. Är det verkligen den bild som Swebbtv ville omge som seriösa? att bjuda in töntar som Erik Almqvist?!

Så ja, jag kan bestämt hävda Swebbtv är ett nazistiskt rörelse.

...Säger personen som senast igår ville slänga ut alla judar från Sverige. Vem är det som är nazist här egentligen.

(FB) Om ni fick välja en etnisk grupp som skulle försvinna från Sverige?
Citera
2020-01-02, 12:27
  #854
Medlem
Ghibellinos avatar
Vi får aldrig glömma att Expos enda uppgift, allt sedan de startade, har varit att motverka all kritik mot massinvandringen och mångkulturprojektet. Detta, och endast detta. Deras arbetsmetoder innefattar intimidering och karaktärsmord.

SVT har också detta som del-uppgift, så att SVT okritiskt refererar till Expo är inget att förvånas över. Vi har här att göra med en genomtänkt politisk strategi.
Citera
2020-01-02, 13:26
  #855
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av white-power

"Swebbtv bjuder in nazisterna från nya tider och gör intervjuer med Erik Almqvist som är känd för järnrörskandalen. Är det verkligen den bild som Swebbtv ville omge som seriösa? att bjuda in töntar som Erik Almqvist?!"

"Så ja, jag kan bestämt hävda Swebbtv är ett nazistiskt rörelse".

Ditt resonemang är som hämtat från EXPO eller något från Bonniers samlade verk. I avsaknad från debattförmåga och argument så stämplar man folk. Inom psykologin kallas det tillståndet för narcissism. Hela organiationer kan bli "narcissistiska". Tänk EXPO, Knutby. Bonniers, partier och tom religioner. Problemet är inte "höger eller vänster". Problemet är narcissism och narcissistiska strukturer. EXPO tex är 100% narcissister som bara stämplar och "vägrar ta debatten". EXPO tex 'är en framgångsrik UFO-klubb som "gaslightat" hela journalistkåren på Södermalm att tro att Sverige är gravt infekterat av hemliga nazister. EXPO gör detta för att dom själva tjänar på det, de får uppmärksamhet (idioter tycker synd om dem) Överempatiska och DN-skadade skall "tycka synd" om allt möjligt och att vara empatisk är oerhört energikrävande. Att hela samhället brakar ihop skiter EXPOiter och Pkiter i högaktningsfullt. Narcissister suger ut din energi och får dig att må dåligt. Du skall vara orolig för ditten och datten. Narcissterna blir då allt starkare för de saknar samvete. - Det är det som händer i samhället. De roffar åt sig allt och blir aldrig nöjda/mätta. All kritik mot dem är hat. Om du träffar på en människa som "vägrar ta debatten" så bara gå därifrån tyst. Titta aldrig ens på dem mer.

Att Du resonerar "Swebbtv är ett nazistiskt rörelse" tyder på att du är gravt DN-skadad och sannolikt DN prenumerant. - PK-eliten på Södermalm vägrar släppa in "den och den" i sina salonger v egenpåhittade skäl. Att sitta ner och resonera men andra MÄNNISKOR och lyssna ooch debattera är en helöt främmande värld för narcissister. De skall ståp ensamma på scenen och alla skall vara vända miot dem. - Se på EXPO tex. De deltar aldrig i några debatter. De ser sig själva som halvgudar som får skapa stora åsiktsregister över andra medmänniskor.
__________________
Senast redigerad av Kulturmarxist 2020-01-02 kl. 13:38.
Citera
2020-01-03, 01:53
  #856
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av pimpo9
...Säger personen som senast igår ville slänga ut alla judar från Sverige. Vem är det som är nazist här egentligen.

(FB) Om ni fick välja en etnisk grupp som skulle försvinna från Sverige?

Idiot bara för man ogillar inte judarnas inflytande behöver man inte vara nazist.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback