2019-07-13, 10:37
  #1
Moderator
Sun Rulers avatar
Reglerna
Givetvis gäller forumets generella reglerutan undantag. Läs dessa innan du postar.

Innan du startar en ny tråd

Läs igenom tipsen och rekommendationerna här. Där finns också länkar till trådar som berör de olika större religionerna: (FB) FAQ: Starta ny tråd?? Läs här först!!

Använd sökfunktionenDet har avhandlats mängder av ämnen otaliga gånger redan, och ingen blir gladare av att det dyker upp nya trådar om och om igen som inte tillför något nytt. Skall man starta en ny tråd om något som varit avhandlat tidigare så skall det vara en annan inriktning eller vinkel på ämnet så att det motiverar en ny tråd. Tas inte hänsyn till detta så går tråden till papperskorgen eller slås ihop med en befintlig tråd.

Offtopic, Oneliners & Smileys mm
Inlägg som innehåller oneliners t ex "Word!", bara en smiley " ", oneliners där enbart semantik och eventuella argumentationsfel påpekas eller rena offtopicinlägg som inte för diskussionen framåt kan komma att tas bort utan att det meddelas varför. Om ett inlägg bara försvinner så beror det troligen på detta. Sådana inlägg kan även blir föremål för en varning.

Bloggar och andra länkar
Det är inte heller tillåtet att skriva inlägg där meningen är att t ex promota en egen blogg eller liknande genom att skriva några rader med funderingar och i övrigt hänvisa till en annan plats på nätet.

Inlägget skall vara ett fullvärdigt diskussionsunderlag och inte kräva att man besöker andra sidor eller att man skall behöva kolla på en video på t.ex. YouTube. Det är självklart ok att komplettera med länkar om man så vill i inlägget, men det skall inte vara det primära syfte
__________________
Senast redigerad av Sun Ruler 2019-07-13 kl. 10:40.

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback