2014-12-14, 19:46
  #27601
Medlem
Raglefants avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Xelious
HÄR har du bevis, det lär inte räcka för dig eftersom du inte personligen kan överbevis om något du redan vet om men som du ser som ditt uppdrag att desinformera om...

http://www.nbcnews.com/storyline/ukr...nt-east-n86076

Svarar i princip inte Xelious eftersom han hittar på fakta ur luften, men här behöver jag inte gräva eftersom bluffen är avslöjad för länge sedan, så...

http://humanrightsinvestigations.org...aine-debunked/
2014-12-14, 21:08
  #27602
Medlem
Xeliouss avatar
"Humanrightsinvestigations.org" är en rysk troll-site som vi redan konstaterat, det är bara desinformation och lögner. De försöker likna "human rights watch", HRW men det är tvärtom, det är en sida för och av fascister. En spook.

Bilderna på http://www.nbcnews.com/storyline/ukr...nt-east-n86076 är korrekta och ingen kan ifrågasätta dom, speciellt inte en rysk trollsida.

Vi väntar nu på att Obama ska skriva på vad gäller leverans av dödliga vapen etc. Min gissning är att de redan är på väg, att presidenten redan godkänt men att detta hålls hemligt ett tag av diverse orsaker.

Citat:
WASHINGTON -- A bill authorizing lethal aid for Ukraine and new sanctions against Russia unanimously passed the U.S. Senate late on December 13, sending it to U.S. President Barack Obama to sign or veto the measure.
http://www.rferl.org/content/ukraine.../26743453.html
__________________
Senast redigerad av Xelious 2014-12-14 kl. 21:17.
2014-12-14, 21:31
  #27603
Medlem
HerroFruBolls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Chrillothekid
Igor, ledaren för LnR, säger att vapenvilan bara är tillfällig och att de kommer fortsätta kriga tills UA har försvunnit från hela Luhansk och Donetsk-regionen. Detta innefattar ju ganska mycket mer städer och områden än vad de nu kontrollerar över. Kommer dessa terrorister nånsin bli nöjda? Även om Ukraina och omvärlden skulle ge dom de området de idag förfogar över så räcker alltså inte detta för krigsherrarna. Ska dom ta över Kiev och resten av världen också? Dom borde vara nöjda nu kan man ju tycka. Dom har väl landområde så det räcker?
Det är inte Igor som bestämmer om man ska starta nya anfall för erövra mer mark, det bestämmer ÖB, kamrat Vladimir i Moskva. Det är nämligen han som måste betala.
2014-12-14, 22:37
  #27604
Medlem
fitz-humes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Olepeter
Hmm. kan det bero på att Saudiarabien finansierar terrorister bland dessa (muslimska) minoriteter?

Din attityd till Putin-kritiska minoriteter på Krim är inte den bästa ser jag.

Du är duktig på att fråga efter källa men kan inte ange någon själv, helt enkelt för att det inte finns någon trovärdig sådan. Nej, tatarerna på Krim är inte muslimska terrorister, däremot utsätts de för terrorism från ryska staten i form av människorov, misshandel, mord.

http://www.dw.de/fear-among-crimean-tatars/a-18122143
glimmandes avatar

Moderatormeddelande

Postat av glimmande 2014-12-14, 22:40
Medlem
Startat ny tråd i ämnet då den nuvarande Ukrainatråden är för otymplig. Denna tråd kommer därför låsas. Diskussionen fortsätter i den nya trådstarten.

Länk till ny tråd:
(FB) Situationen i Ukraina just nu, del 2

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback