Gick igenom lite gamla bilder idag och kunde då se kommentarer + profilbild på personer som jag tidigare har blockat samt personer som har blockat mig. Vad är detta? Är det en tillfällig bugg eller är det såhär det ska vara nu?

Kan inte gå in på deras profiler så så långt fungerar det som förut.