Citat:
Ursprungligen postat av Gurram
Jag har inställt på att jag måste godkänna innan taggningar på foton visas på min profil, men ändå så syns det i folks news feed?
Ska det vara så? eller finns det något bombsäkert sätt så att jag får godkänna incheckningar och fototaggningar innan de visas i news feed?
Nej, säg att du skojar! Jag har samma inställning och har därför känt mig säker på att taggade foton av mig inte visats för mina vänner (jag tar alltid bort taggen så fort jag ser den). Jag har även valt "bara jag" som maximal synlighet för inlägg jag blivit taggad i. Problemet är ju att det står "Maximal synlighet för inlägg du taggats i
när de redan finns i din tidslinje"
Mina foton har alltså synts i mina vänners news feed hela tiden då?
Bumpar din fråga, dvs om det finns något sätt att hindra fototaggar från att nå nyhetsflödet.