Citat:
Ursprungligen postat av kirrem4n
In där du ser alla dina album, sen ser du en ikon brevid namnen på alla album, där kan du välja vilka som ska kunna se just det albumet.
Men om vi säger nu att jag har drygt 10 profilbilder, och jag skall ladda upp en ny, men den nya bildern vill jag bara enbart att den skall vara som profilbild men när andra går in i mitt profilbilds-album ser dem bara de andra 10 men inte den nya bilden som jag då har som nuvarande? Hajjar du?