Tja facebook-nördar.
Om man valt "dölj innehåll från" en person, så att det den skriver inte kommer på ens logg, hur ångrar man detta, så att man åter får se när personen skrivit något.
Gjorde detta på alla mina vänner för ett tag sen men blev lite tråkigt med ständigt tom logg

.
Letat men inte hittat svar på problemet varken på facebook eller här.
Tusen tacksam för hjälp..