Är det någon som kan ge en anledningen till varför man stänger av så att man inte kan kommentera eller "gilla" inlägg i ens logg. Vad är anledningen till att man gör så.
Ser att nån annan gillat en länk som en av mina vänner postat på sin logg men för mig är gilla-knappen dold. Det betyder ju att hon exkluderat just mig i sekretessinställningarna.
Ett syfte med att vara vänner på fejjan är väl för att kunna interagera med varandra. Att då ta bort möjligheten till det så förstår jag ju inte varför man inte plockar bort personen (mig i det här fallet) från vänlistan.
Har en annan vän som dolt loggen helt. Jahapp?