Såvitt jag vet så beror det på personens privacy-inställningar. Du kan om personen har detta inställt, se profiler som tillhör andra nätverk förutsatt att du är kompis med en person som i sin tur är kompis med personen i fråga som du vill besöka.
Blev lite invecklat kanske