Fick en liten idé nyligen. Det postas ju titt som tätt frågor om hur man tar bort sitt konto från flashback trots att det står i reglerna att det inte går. Varför inte bara lägga till en "Ta bort konto"-knapp bland inställningarna som folk som vill ta bort sitt konto utan att ha läst reglerna kan "hitta". När man klickar på den så talas det helt enkelt om att kontot inte kan raderas.
Visst, jag vet att det inte är ett jätteproblem, men å andra sidan är det väl typ tre rader HTML eller nåt? Fördelen skulle bli att folk som letar sig fördärvade efter funktionen slipper leta och får veta varför deras konto måste vara kvar och så slipper man "hur tar jag bort mitt konto"-trådstarter.
Som sagt, inget stort problem kanske men även en liten förbättring är en förbättring?