2006-04-13, 20:32
  #1
Medlem
Twisted_minds avatar
Jag har av någon dum anledning gett ut mitt användarnamn på fb till ett antal kompisar varav i princip alla själva är medlemmar. Dessvärre har jag inte fått deras - och då slog mig en sak.
De kan ju se exakt alla mina tidigare inlägg, inte för att jag hittills skrivit något direkt generande, men möjligheten är stor att jag gör det någon gång. Och då vill jag ju inte att de ska kunna se det hur enkelt som helst genom att klicka på min profil..

Finns det något jag kan göra, typ göra gamla inlägg privata? Eller måste jag ändra mitt födelsedatum till 950812 och hoppas på att bli blockad - för att sedan skapa ett nytt konto. (Inte för att detta kommer vara möjligt eftersom att ipn också blockas, men iaf)

Är smått förvirrad..
Citera
2006-04-13, 20:38
  #2
Medlem
<::-\-47-/-::>s avatar
Du kan inte göra något åt dina gamla inlägg. Det som skrivits ligger där det ligger.

Edit: Inläggen syns även om en användare blivit bannad (blockad), IP-ban sker ytterst sällan dock.

// Mod
Citera
2006-04-13, 21:12
  #3
Medlem
Ruskigbusss avatar
Det är väl bara att sluta skriva med det nuvarande och regga ett nytt konto.
Onödigt att banna ut sej bara för den sakens skull.
Citera
2006-04-13, 21:18
  #4
Medlem
Twisted_minds avatar
Precis vad jag inte ville höra

Nåja, det kanske inte är så farligt egentligen. Skulle jag händelsevis skriva något opassande, bli utfryst, retad och psykiskt sjuk så kan jag ju alltid köpa en shotgun och skjuta lite gamla vänner. Så är det problemet ur världen.

Edit: Observera ironin i ovanstående stycke
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in