2019-12-08, 20:17
  #13
Moderator
Siegfrids avatar
Citat:
Ursprungligen postat av EnGodForlorare
Jag har forskat vidare och desinformationskampanjen har nog inte med Hernroth-Rothstein att göra. Men kopplingarna mellan sajten och Israel kvarstår. Att den ligger på ett israeliskt webbhotell kan vem som helst verifiera.
Brünnhilde postar också här:
https://www.longroom.com/discussion/814092/malmo-police-s-message-after-muslim-gangs-rape-women-do-not-be-afraid
Citera
2019-12-08, 20:54
  #14
Medlem
Vedklyvens avatar
Verkar faktiskt pågå en antisvensk kampanj från judiskt håll. Annika Hernroth-Rotstein anklagar Svensk polis för att förstorat näsan på hennes id-kort (hehe, ganska roligt)eftersom hon har judiskt namn.

https://www.friatider.se/judisk-journalist-svensk-polis-f-rstorade-min-n-sa-p-id-kortet

Har också märkt att den i och för sig excellente komikern Aron Flam har laddat upp flera videos på YouTube med mycket hätska angrepp på Sverige och Svenskar. Han har också gett ut en bok "En Svensk Tiger" (tror den hette så) med kraftig kritik mot Sveriges historia och Svensk politik.

Har däremot inte märkt något nytt från kroniskt anitsvenska Ingrid Lomfors ("Sverige har ingen kultur").
Hon kanske är i sammanhanget "förbrukad".
Citera
2019-12-08, 21:26
  #15
Medlem
EnGodForlorares avatar
Annika Hernroth-Rothstein har dementerat på Twitter att hon skulle ha samröre med sidan. Ajdå. Nu är det försent att ändra trådrubrik och dylikt. Någon med en profil liknande hennes torde det ändå vara som står bakom (kvinna, svensk-israel, israelaktivist, mediekunnig, ...) fast sannolikt med mer högerextrema åsikter.

På sajten finns faktiskt en artikel skriven av ovanstående. Men den har antagligen inte publicerats med hennes medgivande utan stulits från en annan sajt.
__________________
Senast redigerad av EnGodForlorare 2019-12-08 kl. 21:36.
Citera
2019-12-08, 22:09
  #16
Medlem
https://www.facebook.com/Br%C3%BCnnhilde-610276339162528/

Har hållit på rätt länge, 23 January 2017


Samma author på en hel massa sidor

https://www.savemysweden.com/author/ovadian012-net-il/
https://elitesecurity.co.il/author/ovadian012-net-il/
https://www.galbamidbar.co.il/author/ovadian012-net-il/
https://www.nissan-websites.com/%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%A9%D7%A8/
https://www.infojerusalem.co.il/author/ovadian012-net-il/
https://rotemsade.co.il/author/ovadian012-net-il/


Ett dokument med samma mailadress: http://www.radiohofeilat.co.il/wp-content/uploads/2011/07/08033962100001_2015-02-08-shnati.cron_0.pdf


https://connect.security.ibm.com/app/threat-intelligence-insights/report/url/erez-madmoni.co.il
WHOIS Record
Created 19-11-2012
Updated 19-11-2012
Expires 19-11-2020
Registrant Name erez madmoni
Registrant Location Israel
Registrar Name LiveDns Ltd
Email ovadian@012.net.il


En försäljningsannons på en katamaran med samma mailadress http://212.199.207.98/advertise/equipment.asp


https://tripeilat.com.cutestat.com/
Domain Name: TRIPEILAT.COM
Registrant Name: YEOSHUA MILSHTEIN YEOSHUA MILSHTEIN
Registrant Organization:
Registrant Street: MAKOR HCHSIDA 2 /20
Registrant City: EILAT
Registrant State/Province:
Registrant Postal Code: 8823158
Registrant Country: IL
Registrant Phone: +972.86490075
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax:
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: OVADIAN@012.NET.IL


https://web.archive.org/web/20160910074519/http://siph0n.net/exploits.php?id=3650
Emailadressen finns med i en dump där med telefonnummer
__________________
Senast redigerad av HobbyGW 2019-12-08 kl. 22:16.
Citera
2019-12-08, 23:10
  #17
Medlem
Namnet som användes för att registrera domänen 2016 var Nisan Ovadian, telefon: +972504541296.
Som sagt det är bara en front.

Citat:
Domain Name: SAVEMYSWEDEN.COM
Registry Domain ID: 1998956192_DOMAIN_COM-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.enom.com
Registrar URL: www.enom.com
Updated Date: 2016-01-31T01:38:22.00Z
Creation Date: 2016-01-31T09:38:00.00Z
Registrar Registration Expiration Date: 2017-01-31T09:38:00.00Z
Registrar: ENOM, INC.
Registrar IANA ID: 48
Domain Status: clientTransferProhibited https://www.icann.org/epp#clientTransferProhibited
Registry Registrant ID:
Registrant Name: EILAT INFO EILAT INFO
Registrant Organization:
Registrant Street: MAKOR ACHSIDA 6/17
Registrant City: EILAT
Registrant State/Province:
Registrant Postal Code: 88000
Registrant Country: IL
Registrant Phone: +972.504541296
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax:
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: OVADIAN@012.NET.IL
Registry Admin ID:
Admin Name: EILAT INFO EILAT INFO
Admin Organization:
Admin Street: MAKOR ACHSIDA 6/17
Admin City: EILAT
Admin State/Province:
Admin Postal Code: 88000
Admin Country: IL
Admin Phone: +972.504541296
Admin Phone Ext:
Admin Fax:
Admin Fax Ext:
Admin Email: OVADIAN@012.NET.IL
Registry Tech ID:
Tech Name: EILAT INFO EILAT INFO
Tech Organization:
Tech Street: MAKOR ACHSIDA 6/17
Tech City: EILAT
Tech State/Province:
Tech Postal Code: 88000
Tech Country: IL
Tech Phone: +972.504541296
Tech Phone Ext:
Tech Fax:
Tech Fax Ext:
Tech Email: OVADIAN@012.NET.IL
Name Server: NS1.BLUEHOST.COM
Name Server: NS2.BLUEHOST.COM
DNSSEC: unSigned
Registrar Abuse Contact Email: abuse@enom.com
Registrar Abuse Contact Phone: +1.4252982646
__________________
Senast redigerad av u99HSHH 2019-12-08 kl. 23:17.
Citera
2019-12-08, 23:18
  #18
Medlem
LeifD2s avatar
Intressant och märkligt på samma gång. Vilken är agendan? Judar har varit starkt drivande för att rasera det svenska samhället och ersätta det med mångkultur och det kaos som följer i mångkulturens spår.

Judar har också internationellt framställt mångkultur och islam som det nya rätta, den moderna Framtiden.

Så varför göra en websida och facebookgrupp som visar på hur misslyckat detta med mångkultur är i praktiken? Vad vinner man på det? Är det mossad som är i farten för att se hur snabbt svenska myndigheter agerar för att stänga ned siten och facebook-gruppen?
Citera
2019-12-08, 23:22
  #19
Medlem
Det kan inte vara så att den enkla förklaringen är judar tycker olika i denna fråga? Varför skulle judar eller någon behöva konspirera mot socialdemokratin? Deras samhällsbygge säger allt och talar för sig självt, att någon sen konstaterar vad som händer är en sak vem som helst med ögon kan göra.
Citera
2019-12-09, 00:18
  #20
Moderator
Siegfrids avatar
Sidan är helt klart counterjihadistisk till sin profil,och det är många judar och /eller starka anhängare av Israel som är engagerade i den rörelsen . Counterjihad-rörelsen stod SD nära för något årtionde sen via främst Ted.Ekericth men sedan har Counterjihad varit på deken. Finns några bloggare med Pamela Geller i spetsen men sen är det rätt dött.
Citera
2019-12-09, 00:30
  #21
Medlem
Lost.Villains avatar
Säkert judar bakom för att infiltrera den nationella rörelsen. De brukar köra med ljusskygga metoder. Men det här är ungefär lika mycket desinformationskampanj som myten Ullenhags fina lista, eller sossarnas mediala satsningar på Sverigebilden.

Härligt att en antisemitisk sosse startade tråden.
Citera
2019-12-09, 01:27
  #22
Medlem
Det rensas friskt bland deras artiklar just nu

Lägger in nedan vad jag har hittat, men har tagit bort min slutsats som inte går ihop med att de rensar bort massa artiklar nu. Vad och vem är det en front för?

---------

Med tanke på att det bara finns ett userkonto på bloggen som heter "ovadian012-net-il": https://www.savemysweden.com/wp-json/wp/v2/users
Originalinfon från när de startade https://web.archive.org/web/20160325185739/https://www.savemysweden.com/author/ovadian012-net-il/ Brünnhilde är ett senare tillägg och det är bara namnet som ändrades, inte emailadressen

Vilket är samma som några andra av Eilat Net Media Ltd:s bloggar.

Eilat Net Media Ltd eller på hebreiska אילת נט מדיה בע"מ för er som skall söka.
Citera
2019-12-09, 03:08
  #23
Medlem
https://www.themarker.com/markets/1.4402996

Hur stor är chansen att samma bild används av en israelisk journalist på The Marker / Haaretz? Speciellt när den inte används någon annanstans.
Citera
2019-12-09, 03:59
  #24
Medlem
Jäklar vilken sörja detta var då!

Har följt kors och tvärs och det ena leder till det andra och det är bara en enda stor sörja alltihop.

Sources längst ner på https://zeepertje.com/ täcker in många av siterna.

En annan rolig grej som dyker upp om man söker på savemysweden i Google, Bing eller Duckduckgo är ett facebook-konto https://www.facebook.com/hakan.karlsson.1166
Följ vännerna och se hur många troll ni kan hitta


https://www.reddit.com/domain/savemysweden.com/
Klicka på användarnamnet så ser ni från vilka andra siter dem delar.
__________________
Senast redigerad av HobbyGW 2019-12-09 kl. 04:32.
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in