Citat:
Ursprungligen postat av
myhorseisamazing
Ja enligt flashbacks regler får man dela ett konto med någon annan. Jag kom ihåg när jag och en drös personer i klassen satt och skapade detta konto på den ljuva gymnasietiden (vi använde betalning för att få tillgång till kontot på en gång). Detta var starten på en överväldigande mängd trollande, som ledde till att i princip varje gång man loggade in hade någon annan redan varit inne och skrivit något skit (ja en väldans massa rena skittrådar). Detta resulterade även i ett antal avstängningar då en grupp fjuniga, finniga gymnasiepojkar antagligen är den mest omogna gruppen som finns. Även fast detta konto har varit relativt inaktivt på sistone skulle det inte förvåna mig om det fortfarande används av en eller flera från det gamla gänget i gymnasiet än idag.
Betala för att aktivera sitt konto? Det har jag missat? Var det nåt i samband med att man hade fb som isp?