Citat:
Ursprungligen postat av CyrusGNetWork
Vid ett datorköp och om datorn köps som en färdig produkt och monterat med ett operativsystem i så får man en påminnelse att man ska/bör göra en backup.
Detta meddelande dyker upp titt som tätt tills man har åtgärdat detta. Eller om man struntar i detta så kan man självklart göra detta meddelande inaktivt.
Man kan självklart göra en backup vid senare tillfälle. Frågan är då om ni har råkat glömma detta eller har struntat i detta?
Tack det var som jag mindes. Det är hennes datorer så jag måste fråga, jag har skivor till mina gamla OS. Annars blir det nog problem om OS behöver köras om.