Man vill ju gärna vara anonym på flashback, och att bli outad av bekanta mot sin vilja är inget någon är sugen på.
När man loggar ut ur flashback vill man helst att alla spår av ens användare är borta från datorn. Men så är inte fallet.
När man klickar på sin "Mina citerade inlägg" så inkluderas ens användarnamn i adressen, och då bara det alternativet finns för sin egen användare (som knapp) är det extra avslöjande.
När jag skriver bokstaven Q i mitt adressfält kommer detta upp:
http://i52.tinypic.com/eq4289.png
Kanske inte ett jätteproblem men fortfarande ett säkerhetshål om man kollar på ens anonymitet.
Speciellt när inte folk tänker på det och vissa tänkt på det tex jag, så kan jag skriva 'quote' i alla mina vänners adressfält och ta reda på deras eventuella flashbackprofiler.
Kanske kryptera användarnamnet till u2314923 eller liknande i adressfältet istället för att ha det i plain text.