2011-05-08, 08:35
  #1
Medlem
EpicureNo2s avatar
Jag får meddelandet "Den här anslutningen är inte tillförlitlig" när jag går in på flashback.name. Certifikatet har löpt ut. Har tjänsten lagts ned, eller är FB bara sena med att förnya certifikatet? Eftersom det är en "säkerhetstjänst" så vill man ju att det skall kännas säkert när man besöker sidan och funderar på att skaffa sig tjänsten.

Frågade först om samma sak i tråden "Flashback.name hur pass seriös?" tidigare, men fick inget svar där.
Citera
2011-05-08, 09:56
  #2
Medlem
lendrygghs avatar
Jag fick också upp en varningssida, men efter att jag hade bekräftat att jag förstod riskerna så kom jag fram. Antar att det bara är certifikatet som dom har glömt att förnya, vad nu det betyder.
Citera
2011-05-08, 10:03
  #3
Medlem
EpicureNo2s avatar
Hoppas att de kan se det här som en påminnelse om att förnya certifikatet då. Det ger ju en ökad känsla av säkerhet att besöka en certifierad sida/tjänst. Varningar gör ju att de tappar kunder.
Citera
2011-05-08, 10:10
  #4
Medlem
lendrygghs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av EpicureNo2
Hoppas att de kan se det här som en påminnelse om att förnya certifikatet då. Det ger ju en ökad känsla av säkerhet att besöka en certifierad sida/tjänst. Varningar gör ju att de tappar kunder.
Ja, helt klart. I dagsläget känner jag mig inte hågad på att köpa någon tjänst alls av en sida som min webbläsare/antivirus klassificerar som opålitlig, det tror jag att ingen gör.
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in