Varningen kommer pga att en reklambanner antingen levereras över en HTTPS-anslutning med självsignerat/ogiltigt certifikat, eller att man lägger objekt som laddas över HTTP på en HTTPS-sida.
Inget farligt för datorn, inget farligt för flashback, ingen risk alls med det. Bara att ignorera varningen med andra ord och klicka ja.