Hej, köpte en ny dator för 2v sedan, säkerhetskopierade allt på en gång, alla fabriksinställningar och allt som fanns i datorn som.
Nu har jag fått ett meddelande att kopiera igen, behövs verkligen det? Datorn kopierar filer som jag tankat ner och det behöver jag inte, det viktiga som medföljde i datorn är ju redan kopierat.
La nog denna i fel forumdel, sorry flytta den tack.
__________________
Senast redigerad av Masinga 2010-10-10 kl. 20:35.