Om du visar online så har du 60 minuter på dig att behålla den gröna pricken genom att uppdatera någon sida på Flashback. Detta är något som sker helt och hållet på Flashback's servrar och inte via några kakor så skulle du stänga ner webbläsaren så vet inte Flashback att du gjorde så och därför bör du logga ut för att visa offline direkt. Loggar du ut så skickas en förfrågan likt "jag kommer inte vara aktiv nu längre så ni kan ta bort den gröna pricken".
Så du behöver inte vara orolig att du visar online efter du stängt ner webbläsaren. Menar du dock loggat ut så bör du vara orolig då det betyder att någon är aktiv på ditt konto. Testa med att faktiskt logga ut och se om den gröna pricken finns kvar, kolla även "Senast aktivitet" och se om den ändrats sen du loggade ut. Om så är fallet så rekommenderar jag dig att byta lösenord.
Citat:
Ursprungligen postat av SummaSummarum
Är det en bugg?
Tvärtom, det är en anti-bugg. Med detta system så går det inte att förfalska att du är online.