Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
  • 3
  • 4
2013-11-29, 20:32
  #37
Medlem
siljaeuropa94s avatar
Man kan ju ana att det finns moderata muslimer som är tacksamma för att muhammedbilderna finns då teckningarna gör pionjärarbete för yttrandefrihet inom Islam. Dock är det ju alltid jihad-muslimerna som syns och hörs mest i pk-Sverige.
2013-11-30, 02:35
  #38
Medlem
Internetanonyms avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ArneIII
Ganska uppenbart att ni blivit arga. Har du sovit dig igenom senaste årens Muhammedavbildningar och reaktionerna på dessa?
Att du sedan kallar människor för idioter som inte håller med dig är typiskt muslimskt.
Du kanske är kränkt?

Troll-alert!
2013-12-03, 21:30
  #39
Medlem
Sextiopluss avatar
Detta visar bara att all religion är av ondo. Den förvrider hjärnan på folk så att de kan acceptera vad skit som helst som levnadsregler.

När jag växte upp så avskaffades religionen gradvis i skolan och kyrkan skildes från staten und so weiter. Nu sitter vi här med samma jämmer igen och alla skall bocka och tacka för att vi kastats 100 år tillbaka i tiden, allt medan miljöpartiet står och hötter med fingret för att vi är rasister om vi inte håller med.
2014-01-10, 10:48
  #40
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av vagel
Den absoluta majoriteten av muslimer har inte och har aldrig haft problem med avbildningar av Muhammed. Nidbilder är ju en lite annan fråga än att bara avbilda dock.
Sedan finns det något om att man måste acceptera ett lands lagar.
  • 3
  • 4

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback