Citat:
Ursprungligen postat av Erpatjoff
Jag fick jailbreakea om allting, den restoreas, wipear ut allt som inte är musik etc.
Okej, två som säger olika då. DET SUGER att allt skall raderas.
Någon annan som vet hur det går till när man uppdaterar till 3.0.1 ? Jailbreaka igen, eller inte?
Vill vara säker på min sak innan jag uppdaterar, orkar fan inte lägga in all skit igen..