Citat:
Ursprungligen postat av Kessler
Har en Iphone som en annan person haft innan. Vill ha bort alla bilder osv. Är det bara att återställa hela skiten? Försvinner massa viktiga saker då?
Beror ju på vad du anser viktigt. Återställer du den så återställs allt tillbaka till när den var som ny, d.v.s. Apps osv försvinner.